Muutoksia rallin kilpailukalenteriin

14.1.2020

« Takaisin

Alkutalven erittäin lauhat sää-olosuhteet ovat aikaansaaneet sen, että AKK:n kilpailuja järjestävät jasenseurat ja lajiryhmät ovat joutuneet miettimään ratkaisuja sille, että kalenterissa olevat kilpailut pystytään toteuttamaan vielä talven 2020 aikana. Ongelmalliseksi tilanteen on tehnyt se, että vapaita ajankohtia kalenterissa ei tässä kohtaa vuoden alkua enää käytännössä ole, joten kilpailukalenterin uudelleenjärjestelyssä ollaan pakotettu kompromisseihin. 

Tällä hetkellä tärkein muutos kilpailukalenteriin on F-Rallisarjan ensimmäiseksi osakilpailuksi suunnitellun, Jämsässä ajettavan JMK-Rallin siirtyminen sarjan toiseksi osakilpailuksi, ajettavaksi lauantaina 29.2.2020. 

Lajiryhmä ja lajipäällikkö ovat tietoisia siitä, että siirto aiheuttaa kalenteriin päällekkäisyyksiä, mutta pyytää eri osapuolilta joustoa ja ymmärrystä tilanteelle, jonka odottamattoman heikot sää-olosuhteet ovat alkutalveen aiheuttaneet.

Toivomme, että muita kalenterimuutoksia, tai pahimmassa tapauksessa kilpailujen peruutuksia ei enää talven aikana tarvita, vaan että kaikki kalenterissa olevat talvirallit saadaan ajettua suunnitellusti tammi-maaliskuu välisenä aikana.

Lisätiedot:

Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi, 040-5349977

Design Mainostoimisto Ajaton Oy