AKK hakee toimitusjohtajaa

10.10.2022

« Takaisin

OLETKO SUOMALAISEN AUTOURHEILUN TIEKARTAN TOTEUTTAJA?

AKK Motorsport ry toimii suomalaisen autourheilun virallisena edunvalvojana, tukijana, mahdollistajana, turvaajana ja innostajana. Olemme vastuullinen, verkostoitunut ja menestynyt toimija urheilun osalta yhteiskunnassamme.

Järjestämme yhdessä jäsenseurojemme kanssa korkeatasoisia kansallisia ja kansainvälisiä tapahtumia ja toimintaamme ohjaavat turvallisuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Liitto on kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n oikeuksien haltija, Opetusministeriön ja Olympiakomitean tunnustama kansallinen lajiliitto.

Liitto omistaa myös markkinointiyhtiön nimeltä AKK Sports Oy, joka tunnetaan mm. vuosittaisen Suomen MM-rallin järjestäjänä. Lisäksi yhtiö tekee TV-tuotantoja ja myy kuvauspalveluja.

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uuden työnantajan palvelukseen, haemme yksiköille uutta toimitusjohtajaa.

Odotamme Sinulta

Uunituoreen tiekartan käytäntöönpanoa sekä yhtiön kokonaisvaltaista, pitkäjänteistä ja tuloksekasta kehittämistä. Tässä tehtävässä painottuvat kaupallinen kokemus, tapahtumamarkkinointi, henkilöjohtaminen, talouden ohjaus, seuranta ja verkostoituminen.

Sitoutumista ja strategista kykyä kehittää Liiton ja yhtiön toimintaa, rakentaa kotimaisia ja kansainvälisiä kumppanuuksia, sekä voimistaa yhtiön liiketoimintoja.

Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä toimenkuvaan soveltuvaa akateemista koulutusta.

Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää kykyä kommunikoida suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.

Eduksi luemme

Kotimaisen ja kansainvälisen urheiluelämän ja mahdollisen autourheilun tuntemuksen.

Kokemusta yrityselämän suhdeverkoston hallinnasta ja projekti- sekä hanketuntemuksesta.

Tarjoamme Sinulle

Vastuullisen, haastavan ja innostavan työn kotimaisen autourheilun näköalapaikalla ja kansainvälisen autourheilun tapahtumakentällä. Saat mahdollisuuden rakentaa menestystä osaamisellasi suomalaisittain ainutlaatuisessa tehtävässä. Ympäriltäsi löytyvät ajanmukaiset työskentelyvälineet, nuorekas, osaava ja dynaaminen työyhteisö omistamissamme toimitiloissa Vantaalla. Mahdollistamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut.


Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Liiton ja markkinointiyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jarmo Mahonen puh. 0400 459650.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 31.10.2022 mennessä osoitteeseen: jarmo.mahonen@autourheilu.fi

 

Yhteystiedot

Jarmo Mahonen

Puheenjohtaja

jarmo.mahonen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy