OP Keski-Suomi ja Hannu Wallinheimo lahjoittivat karting-auton Laukaaseen

13.11.2018

« Takaisin

OP Keski-Suomi ja lääkäri Hannu Wallinheimo ovat lahjoittaneet karting-auton Laukaan Moottorimiehille Flying Finn 100 -hankkeen kautta. Flying Finn 100 on suomalaisen autourheilun lajiliiton, AKK:n, nuorisourheilun kehittämis- ja tukihanke, joka mahdollistaa myös uusien tulevaisuuden kykyjen löytymisen. Lahjoitetuilla autoilla voi harrastaa moottoriurheilua kustannuksitta turvallisissa olosuhteissa paikallisen seuran kautta.

OP Keski-Suomi haluaa lahjoituksellaan olla osaltaan tukemassa lasten ja nuorten vapaa-ajan toimintaa.

- Haluamme olla mukana mahdollistamassa lapsille ja nuorille erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Osuuspankeilla on alueellisesti liiketoimintaroolin lisäksi yhteisöllinen rooli, jonka yksi muoto on tukea lasten ja nuorten vapaa-ajan toimintaa. Toivomme, että autosta on paljon iloa tulevaisuuden ajotaitureille ja karting-lupauksille, kommentoi OP Keski-Suomen myyntijohtaja Nina Saarnikoivu

Pitkän linjan autourheilija Hannu Wallinheimo on itsekin edelleen aktiivisesti lajin parissa ja halusi myös osaltaan olla tukemassa tärkeää toimintaa tällä lahjoituksella. Hänet tunnetaan myös ”tupakkatohtorina” ja mainoslausahduksesta ”on ilo olla tupakoimatta”.

- Olen itse ajanut vuodesta 1971 asti kilpaa aivan näihin päiviin saakka ja varmaan vielä tulevaisuudessakin. Vuodesta 1975 lähtien olen käyttänyt kilpa-autoissani tupakanvastaisia mainoksia, joiden osalta lienen ollut ensimmäinen ainakin Suomessa ellen jopa koko maailmassa. Lähdin tähän hankkeeseen oikein mielelläni mukaan, sillä lasten harrastaminen ja harrastusolosuhteiden takaaminen on tärkeää, Wallinheimo toteaa.

Kaiken kaikkiaan hankkeen myötä suomalaisille autourheiluseuroille on lahjoitettu jo lähes 100 karting-autoa.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy