Rallin päätoimitsijakoulutus ja päätoimitsijoiden jatkokoulutus Hämeenlinnassa 6.-7.5.2017

7.4.2017

« Takaisin

Rallin päätoimitsijakoulutus 6.-7.5.2017

Koulutuksen osallistuminen oikeuttaa päätoimitsijalisenssin saamiseen. Koulutuksessa ovat omat osiot kilpailunjohtajille/ kilpailusihteereille, ratamestareille ja turvallisuuspäälliköille. Osallistujilta vaaditaan pohjalle vähintään rallin perustoimitsijalisenssi.

Koulutus pidetään 2-päiväisenä Hämeenlinnassa, Hotelli Aulangon tiloissa. Koulutuksen hinta on 195 euroa sisältäen koulutuksen, materiaalit, ruokailut ja majoituksen (2 hengen huone). Hinta ilman majoitusta on 155 euroa.

Ilmoittautuminen on tehtävä tämän ilmoittautumislinkin kautta:

Ilmoittautuminen

Rallin päätoimitsijoiden jatkokoulutus 6.5.2017

Koulutus toimii syventävänä koulutuksena rallin päätoimitsijakoulutuksen jatkoksi ja oikeuttaa rallin päätoimitsijalisenssin uusimiseen. Yksipäiväisessä oulutuksessa käydään monipuolisesti läpi mm. päätoimitsijalisenssitehtäviin kuuluvia tosielämän tapauksia ja pohditaan eri näkökulmista (säännöt, toimintakulttuuri jne) niiden ratkaisumalleja.

Koulutus pidetään Hämeenlinnassa, Hotelli Aulangon tiloissa.

Koulutuksen hinta on 95 euroa, ilman majoitusta, sisältäen koulutuksen, materiaalit, ruokailun. Majoituksen (pe-la) kanssa hinta on 155 euroa (majoitus 2hh huoneessa). Majoitustarpeesta ilmoitettava aina erikseen lajipäällikölle.

Ilmoittautuminen on tehtävä tämän ilmoittautumislinkin kautta:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen molempiin koulutuksiin on tehtävä ehdottomasti henkilökohtaisesti torstaina 21.4.2017 kello 16:00 mennessä.

Lisätiedot: Lajipäällikkö Henrik Frank, 040-5349977, henrik.frank@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy