Rallin päätoimitsijoiden koulutukset 2015

9.3.2015

« Takaisin

Rallin päätoimitsijakoulutusten ja päätoimitsijoiden jatkokoulutusten suhteen jouduttiin ottamaan pieni aikalisä alkukauden 2015 aikana. Aikaisemmin koulutuksia hoitaneet vastuuhenkilöt siirtyivät osittain ansaitusti "eläkkeelle" koulutustoiminnasta, ja uusien kouluttajien hakeminen sekä koulutusten uudelleen organisointi on talvikauden aikana tehty rauhassa.

Osittain asioiden etenemistä on toki hidastanut myös käynnissä oleva rallin kilpailukausi, onhan kaikki kouluttajat ja myös potentiaaliset koulutuksiin osallistujat tehokkaasti sidottu erilaisiin toimitsijatehtäviin kilpailuissa. Näin ollen toiminta haluttiin osittain tietoisestikin rauhoittaa talvikaudeksi.

Nyt kuitenkin asiat ovat edenneet, ja uusitut koulutukset alkavat jälleen rullaamaan normaalisti. Vaikka kouluttajat ja koulutuksien sisältö uusiutuu, perusajatus ja aikataulutus koulutusten suhteen pysyy aikaisemmin totutussa muodossa. Uusille päätoimitsijoille järjestetään kaksipäiväinen päätoimitsijakoulutus, joka on tarkoitettu kokonaan uusille päätoimitsijalisenssin hankkijoille sekä myös niille vanhoille päätoimitsijalisenssin haltijoille, joilla ei ole lähihistoriassa ollut voimassaolevaa rallin päätoimitsijalisenssiä.

Koulutuksen pohjavaatimuksena on rallin perustoimitsijalisenssi. Koulutuksen suoritus antaa oikeuden rallin päätoimitsijalisenssin anomiselle seuraavaksi viideksi vuodeksi.

Päätoimitsijoiden jatkokoulutus toteutetaan yksipäiväisenä syventävänä koulutuksena niille, joiden lisenssi on vanhentunut vuoden 2014 lopussa, tai vanhenee kauden 2015 aikana. Jatkokoulutuksen suoritus antaa oikeuden rallin päätoimitsijalisenssin voimassaolon jatkamiselle seuraavaksi viideksi vuodeksi.

Koulutuksia järjestetään seuraavasti:

Rallin päätoimitsijakoulutukset
25.-26.4. Rallin päätoimitsijakoulutus, Keski-Suomi (paikka ilmoitetaan mahdollisimman pian)
17.-18.10 Rallin päätoimitsijakoulutus, Lappeenranta

Rallin päätoimitsijoiden jatkokoulutukset
26.4. Rallin päätoimitsijoiden jatkokoulutus, Keski-Suomi (paikka ilmoitetaan mahdollisimman pian)
24.5. Rallin päätoimitsijoiden jatkokoulutus, Turku
18.10. Rallin päätoimitsijoiden jatkokoulutus, Lappeenranta
21.11. Rallin päätoimitsijoiden jatkokoulutus, Oulu

Koulutusten hinnat ovat seuraavat:
Rallin 2-päiväinen päätoimitsijakoulutus (sis. majoituksen) 175e/hlö
Rallin 2-päiväinen päätoimitsijakoulutus (ilman majoitusta) 135e/hlö
Rallin 1-päiväinen päätoimitsijoiden jatkokoulutus 85e/hlö

Lisätietoja koulutuksista sekä ilmoittautumisohjeet löytyy tämän nettisivuston koulutuskalenterista.

Lisätietoja: lajipäällikkö Henrik Frank, 040 534 9977, henrik.frank@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy