Sami Kolsi AKK Sports Oy:n viestintäpäälliköksi

3.12.2021

« Takaisin

AKK Sports Oy:n viestintäpäälliköksi on valittu filosofian maisteri Sami Kolsi. Hän aloittaa tehtävässään 13.12.2021.

Sami on opiskellut viestintätieteitä Jyväskylän Yliopistossa ja on kokenut autourheiluviestinnän tekijä jo viime vuosikymmeneltä. Tutuksi ovat tulleet niin SM- kuin MM-tason tapahtumat. Viimeksi Kolsi on työskennellyt kriittisen viestinnän mobiilisovelluksesta tunnetun Secappin palveluksessa viestinnän asiantuntijana.

- On etuoikeus päästä työskentelemään autourheilun parissa nyt, kun uusi aikakausi ympäristöystävällisempien voimanlähteiden kanssa alkaa. Elämme sen osalta äärimmäisen mielenkiintoista murroksen aikaa. Viestinnän keskiössä tulevat olemaan yhtäältä kansainväliset huipputapahtumamme ja -kuljettajamme sekä tietenkin laaja ja laadukas kansallinen autourheilutoiminta, josta voimme kiittää lukuisia upeita seurojamme jäsenineen.

AKK Sports Oy:n toimitusjohtaja Riku Bitter on tyytyväinen nimitykseen - on hienoa saada Sami takaisin työskentelemään autourheilun parissa, Sami tunnetaan autourheilulle ja sen kehittämiselle omistautuvana henkilönä. Samin tehtäviin kuuluu myös liiton viestintään liittyviä tehtäviä.

AKK toimii lajiliittona suomalaisen autourheilun johtavana tukijana, mahdollistajana, turvaajana ja innostajana. Tiiviin lajiyhteisön, valmennuksen ja teknologisten innovaatioiden avulla AKK rakentaa autourheilua myös tulevaisuuden sukupolville. AKK Sports Oy on AKK-Motorsport ry:n kokonaan omistama markkinointiyhtiö. Yhtiö perustettiin vuonna 1993 omistajan muodostaman strategian mukaisesti.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy