Santander Consumer Finance ja Kimi Räikkönen mukaan AKK:n nuorisohankkeeseen

19.8.2015

« Takaisin

Santander Consumer Finance ja Kimi Räikkönen lähtevät mukaan AKK:n Flying Finn 100 –nuorisohankkeeseen. Formula 1 -maailmanmestarin Kimi Räikkösen nimikkoauto numero seitsemän luovutettiin hankkeen käyttöön Santander Consumer Financen Formulapäivillä Helsingissä.

- Olemme erittäin tyytyväisiä ja iloisia nuorten kuljettajan alkujen puolesta siitä että Santander mahdollisti yhden maailman kirkkaimman autourheilutähden, Kimi Räikkösen, mukaantulon nuorisohankkeeseemme meille elintärkeän asian puolesta, toteaa AKK-Motorsportin toimitusjohtaja Jani Backman

AKK-Motorsport on aloittanut autourheilun nuorisotoiminnan elävöittämishankkeen, Flying Finn 100, jonka tarkoituksena on mahdollistaa entistä monipuolisempi junioritoiminta autourheiluseuroissa. Hankkeen tavoitteena on kerätä Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoteen 2017 mennessä 100 uutta junior karting -autoa autourheiluseuroille nuorisotoiminnan käytännön toteuttamiseen. 

Iloa autourheiluharrastamiseen ja pohjaa uusille lahjakkuuksille

Backman muistuttaa, että nykyisten suomalaisten autourheilutähtien vauhtia ihastellessa on hyvä muistaa myös uusia tulevaisuuden toivoja.

- Tämän hetkisessä autourheilumenestyksessä paistatellessa unohtuu helposti, että menestyminen ei ole itsestäänselvyys. Voitettujen arvokisamitalien juuret löytyvät jo syvältä junioritoiminnasta, nuoret kuskit ovat autourheilutoiminnan perusta.

Tulevien tähtikuskien löytäminen ja lahjakkuuksien kehittäminen ei ole hänen mukaansa kampanjan ainoa tavoite, hankkeen keskiössä on myös omaksi iloksi harrastavien innostaminen autourheilun pariin.

Suomen suurimmalle autorahoittajalle autourheilu on lähellä sydäntä

Santander Consumer Finance on Suomen suurin autorahoittaja ja yhtiö toimii läheisessä yhteistyössä autokaupan ja muiden autoalan toimijoiden kanssa.

- Autoilu ja autourheilu ovat lähellä sydäntämme ja olemmekin erityisen iloisia siitä, että voimme olla mukana tukemassa AKK:n junioritoimintaa ja kannustamassa Suomen nuoria toivoja entistä kovempaan vauhtiin, toteaa Santander Consumer Finance Oy:n toimitusjohtaja Arttu Nykänen.

Santander on maailmalla voimakkaasti mukana moottoriurheilussa. Yhtiö on mm. Ferrarin Formula 1 -tallin pääsponsori. 

www.flyingfinn100.fi
www.facebook.com/FlyingFinn100

LISÄTIETOJA:
AKK-Motorsport: Jani Backman, toimitusjohtaja, 0207 219 441, jani.backman@autourheilu.fi
Santander Consumer Finance Oy: Arttu Nykänen, toimitusjohtaja, 0400 325 140, arttu.nykanen@santanderconsumer.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy