Suomen Valmentajien järjestämä Urheilijasta valmentajaksi-koulutus alkaa toukokuussa

12.3.2021

« Takaisin

Urheilijasta valmentajaksi (URVA) -koulutus on syntynyt tarpeeseen auttaa uransa lopettaneita urheilijoita kouluttautumaan valmentajiksi. Mikäli olet urheillut lajisi kansallisella tai jopa kansainvälisellä tasolla ja olet kiinnostunut toimimaan urasi jälkeen valmennuksen parissa, sopii URVA-koulutus juuri sinulle. Koulutuksen ehdoton vahvuus on monilajinen osallistujaryhmä.

 

AKK:n Flying Finn Academy maajoukkuevalmentaja Juuso-Matti Pajuranta suoritti Urheilijasta valmentajaksi-koulutuksen viime vuonna ja kommentoi aihetta näin; "Urheilijasta valmentajaksi oli kaiken kaikkiaan antoisa koulutus. Muiden osallistujien kanssa oli hienoa jakaa omia kokemuksia uran varrelta ja peilata niitä muiden ajatuksiin ja tuntemuksiin. Kokemukset elävästä elämästä toivat laajemman näkökulman luennoilla ja käytännön harjoitteissa. Erinomainen koulutus, joka tarjoaa eväitä tuleviin opiskeluihin ja haasteisiin valmentajana."

 

Ilmoittautumiset ja tarkempaa tietoa koulutuksesta tämän linkin kautta: https://tapahtumat-coach-fi.pwire.fi/tapahtumat/urheilijasta-valmentajaksi-2021-kevat/

Ilmoittautuminen päättyy 2.5.2021

 

Lisätiedot:

Valmentajakoulutuksen asiantuntija Eero Simojoki, Puh. 040 837 0371, eero.simojoki@suomenvalmentajat.fi

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy