Vaikuta kartingin tulevaisuuteen - Kartingin "tiekartta" -kysely

4.5.2023

« Takaisin

AKK:n Kartingin lajiryhmä on luomassa kartingille tulevaisuuden suunnitelmaa, tiekarttaa seuraaville vuosille 2023-2025.


Kartingin lajifoorumin peruuntumisen takia, lajiryhmä kerää verkkokyselyllä harrastajien, seurojen sekä kartingin parissa toimivien näkemyksiä kartingin tulevaisuuden suunnasta Suomessa.

Vastaa kyselyyn, ja kerro oma näkemyksesi kartingin tulevaisuuden suunnista TÄSTÄ LINKISTÄ.

Vastausaikaa on tiistaihin 9.5. klo 23:59 saakka.
 

Kysymme neljä eri tahtotilaa, joita kohti kartingissa tulisi tavoitella etenkin vuosina 2023-2025. Karting on tässä kyselyssä käsitteenä laaja, sisältäen koko lajiin liittyvän toiminnan. Vastaukset / tahtotilat voivat olla isojakin kokonaisuuksia, ja ne voivat liittyä esim. sääntöihin, lajin luokkiin, sarjoihin, kilpailuiden järjestämiseen, kilpailuformaatteihin, toimitsijoihin, harrastajiin, harrastajamääriin, lajin aloittamiseen, nykyisten ongelmakohtien ratkaisuihin, talousongelmiin- /ratkaisuihin, uusiin toimintamalleihin jne.
 

Tästä apua tahtotilojen löytämiseen:
1) Voit saada nimettyä tahtotilan esimerkiksi toteamalla nykyisellään olevan ongelman, tai tulevan mahdollisen uhan lajille. Sen jälkeen voit esittää ratkaisuehdoitusta tai toiminnan uutta suuntaa ehkäistääksesi tulevan uhan tai nykyisen ongelman.

2) Voit saada nimettyä tahtotilan myös sen kautta miettimällä, että mikä on nyt hyvin tällä hetkellä ja johon jatkossakin tulee panostaa, tai millä asialla on positiivisia mahdollisuuksia, joihin tulisi jatkossa panostaa.

 

AKK / Karting

Lisätietoja:

Yhteystiedot

Henri Karjalainen

Lajipäällikkö

050 546 0500

henri.karjalainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy