Cardu - Suomalaisen urheilun kannatuskortti

25.3.2020

« Takaisin

Cardu-sovellus pelastamaan suomalaista urheilua ja urheiluseuroja.

 

Likimain kaikki urheilu Suomessa on pysähtynyt. Tapahtumien, sarjojen ja otteluiden peruuntuminen on ajanut muutenkin tiukoilla resursseilla olevat urheiluseurat ahdinkoon. Nyt suomalainen ohjelmistoyhtiö Sunduka Oy haluaa auttaa seuroja Cardu-mobiilisovelluksen avulla.
 
Cardun on ladannut jo liki 400 000 suomalaista ja määrä kasvaa tuhansilla joka kuukausi. Asiakkaina on ammattiliittoja ja yhdistyksiä, urheiluliitoista Tennisliitto, kivijalka- ja verkkokauppoja laidasta laitaan.  Myös useat urheiluseurat ovat halunneet seuran jäsenkortin, kausikortin, osakaskortin tai kannatuskortin digitaaliseen muotoon.
 
Cardussa julkaistaan 27.3 ”Suomalaisen urheilun kannatuskortin”. Kaikki markkinointiluvan antaneet saavat joko sähköpostin tai notifikaation asiasta omaan matkapuhelimeensa. Tätä markkinointia jatkamme kaikille kuluttajille vuoden 2020 loppupuolelle saakka ja lisäämme mukaan tulevia urheiluseuroja sitä mukaa, kun niitä ilmoittautuu. Käytännössä kuluttajien ostettavaksi tulee 30€ hintainen mobiilikortti. Seuralle tilitetään raportin kera nettosumma kulujen jälkeen, eli 20€. Sekä kuluttajan tekemä osto että seuralle tilitettävä osuus ovat alvittomia verottajan ohjeistuksen mukaan. Kulut erotuksesta kertyvät alvista, maksupalveluvälittäjän maksusta, palvelin- ja pankkimaksuista, asiakastuesta sekä sovelluksen latausmaksusta. Kaikki työ tehdään toimestamme hengen mukaisesti talkoilla. Urheiluseuralle tämän palvelun avaaminen on maksutonta ja sitoumuksetonta.

Ostovaiheessa kuluttaja voi valita listalta sen urheiluseuran nimen, kelle hän tukensa antaa. Kortin kuvaan tulee automaattisesti käyttäjän ja urheiluseuran nimi sekä numerokoodi. Tällä koodilla kuluttaja saa ladata itselleen vuoden 2020 Cityshopparisovelluksen ilmaiseksi. CS -sovelluksessa on yli 1000 etua, joista mm. yli 100 on verkkokaupoista. 
 
Nyt on syytä toimia heti. Suomalaisen urheilun kannatuskortti lanseerataan Cardussa ja kaikissa kanavissamme perjantaina 27.3, jolloin sen voi heti lunastaa itselleen. Oman seuran voi ilmoittaa palveluun vielä tämän jälkeenkin.
 
Mikäli haluatte seuranne olevan mukana kaikkien seurojen yhteisessä kannatusjäsenkortissa, ota heti yhteys osoitteeseen support@cardu.com. 

Yhteistyöllä tästäkin selvitään!

Lisätietoja:  Sami Nousiainen | Sunduka Oy | puh. 040-7736387 | sami.nousiainen@cardu.com 
Verkkosivusto: www.cardu.com/pelastetaanseurat/

Jakelu: Suomen olympiakomitea, lajiliitot, alueelliset liikunnan ja urheilun vastuuhenkilöt, urheilun taustavaikuttajat

Design Mainostoimisto Ajaton Oy