Laji-asioiden asianmukainen käsittely AKK-Motorsport ry:ssä

19.1.2017

« Takaisin

Kilpailukausi 2017 on saatu vauhdikkaasti käyntiin jo osassa autourheilun lajikenttää ja myös muiden lajien tulevan kilpailukauden valmistelut ovat täydessä käynnissä.

Kauden alku tarkoittaa myös, että kilpailijat, kilpailujen järjestäjät ja muut autourheiluaktiivit ovat tiuhaan yhteydessä lajiliiton toimiston henkilökuntaan sekä liiton luottamushenkilöihin. Osa aktiiveista kokee, että asioiden edistäminen on tehokkaampaa, kun soitetaan tutulle kaverille, hallituksen jäsenelle tai järjestetään pikakokouksia, joista lähdetään lähes valmiit päätökset mukana.

Jotta saamme asioiden käsittelyyn tehokkuutta, uskottavuutta, järjestelmällisyyttä ja tasapuolisuutta, haluamme muistuttaa oikeasta ja hyvästä hallintotavasta, jolla palautteita, esityksiä ja muitakin lajeja koskevia asioita käsitellään. Tämä on myös hallituksen edellytys.

Ko. tilanteissa on aina ensiksi otettava ajoissa yhteyttä lajipäällikköön, joka toimii esittelijänä lajiryhmässä ja vie asiat ryhmän käsiteltäväksi. Lajiryhmät päättävät miten ja missä muodossa asiat viedään lopullisesti hallituksen päätettäväksi.

Kun noudatetaan sovittua toimintamallia, vähenevät suorat ja tilannetta mutkistavat yhteydenotot hallituksen jäseniin. Asiat etenevät mahdollisimman tehokkaasti sekä laji-asioita edistävästi.

Toivommekin, että sovittua hyvää hallintotapaa kunnioitetaan. Se on kaikkien etujen mukaista ja takaa selkeän sekä tehokkaan asioiden edistämisen.

Autourheiluterveisin

AKK-Motorsport ry

Design Mainostoimisto Ajaton Oy