Vuoden 2020 teema

Liiton asettama tavoite ja teema vuodelle 2020 on toimiva seura. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että seuran perustoiminta on kunnossa.

Vuoden 2020 seura

On sellainen missä jäsenet huomioidaan säännöllisellä ja hyvällä viestinnällä. Jäsenet huomioidaan toiminnassa ja parhaillaan seuran toimintan on jäsenten näköistä. Seura kehittyy jäsenten mukana ja seura teettää jäsenkyselyn.

Hallitus kuuntelee jäseniä seuran yhteisissä asioissa ja mahdollistaa osallistumisen kokouksiin. Kokouksista ja siellä päätetyistä asioista tiedotetaan jäsenistölle avoimesti.

Seuran ydintoiminta on kunnossa. Seuran toimintasuunnitelma on laadittu käytännönläheisesti ja sen pohjalta on asetettu yhteinen tavoite. Seuran säännöt ja vuosikello on kirjallisena ja esillä seuran nettisivuilla.

Ei ole olemassa kahta samanlaista seuraa -eikä tarvitsekaan olla. Onko teidän seurassa jokin erityisen hyvä toiminta tai asia? Oletteko saavuttaneet yhdessä jotain suurenmoista? Mikä on teidän seuran Helmi.

Seurat hakevat Toimivan seuran tunnustusta hyvine perusteluineen liitolta vuoden 2020 päätteeksi. Voittaja palkitaan Mestareiden Illassa 2020.

Iloista ja idearikasta yhdessä työskentelyä jokaiseen seuraan. Nyt kehitysrattaat pyörimään!

Kuvaa klikkaamalla avautuu se suurempana.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy