AKK hakee lajipäällikköä rallicrossiin ja jokamiehenluokkaan

2.11.2017

« Takaisin

AKK-Motorsport ry on autourheilun kansallinen lajiliitto, joka toimii autourheilua harrastavien tai edistävien yhteisöjen liittona. Liitto on kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa. AKK:n tarkoituksena on johtaa ja valvoa Suomen autourheilua, edistää vastuullista autourheilutoimintaa ja sen hyväksyttävyyttä ja arvostusta yhteiskunnassa. Liitto koostuu noin 310 jäsenseurasta ja se hallinnoi kaikkiaan kuuttatoista eri autourheilulajia. AKK-Motorsportin ja sen omistaman markkinointiyhtiö AKK Sports Oy:n yhteiset toimitilat sijaitsevat Vantaalla.


Nykyisen lajipäällikön siirryttyä talomme sisällä muihin tehtäviin etsimme joukkoomme uutta

Rallicrossin ja jokamiehenluokan lajipäällikköä

Lajipäällikön tehtäviin kuuluu rallicrossin, crosskartin, jokamiehenluokan ja jäärata-ajon etujen valvonta, niiden edistäminen  ja tuotekehitys. Sen lisäksi myös sääntöjen, toimintamallien ja vastaavien luonti sekä koordinointi lajien etujen ja toiminnan elinkelpoisuuden takaamiseksi.

Lajipäällikkö seuraa tiiviisti kansainvälistä kehitystä ja soveltaa sitä proaktiivisesti kansalliseen toimintaan. Tehtäviin kuuluu myös erilaisten toimihenkilöiden koulutuksen kehittäminen. Lajipäällikön lähimpänä apuna toimivat asiantuntijaelimenä vapaaehtoispohjainen lajiryhmä ja AKK:n kehityspäällikkö. Lajipäällikkö raportoi liiton pääsihteerille.

Odotamme Sinulta

Lajien tuntemusta sekä toimenkuvaan soveltuvaa koulutusta. Katsomme autourheilukokemuksen eduksi. Odotamme määrätietoisuutta, uskallusta, kehitysvalmiutta ja palvelualttiutta. Tehtävä edellyttää myös sitoutumista ja operatiivista kykyä kehittää sekä valvoa lajien kokonaisuutta. Edellytämme hyvää viestintä- ja esiintymistaitoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävien hoitaminen vaatii hyvää englanninkielen taitoa.

Tarjoamme Sinulle

Vastuullisen, haastavan ja innostavan työn kansallisen ja kansainvälisen autourheilun ytimessä.
Ympäriltäsi löytyvät ajanmukaiset työskentelyvälineet, nuorekas, osaava ja dynaaminen työyhteisö sekä viihtyisät toimitilat Vantaalla. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Tatu Lehmuskallio, 0400 414860, tatu.lehmuskallio@autourheilu.fi ja pääsihteeri Anssi Kannas 050 300 1244, anssi.kannas@autourheilu.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi hyvine perusteluineen ja palkkatoivomuksineen 15.11. 2017 mennessä osoitteeseen anssi.kannas@autourheilu.fi.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy