AKK ja Discovery Networks Finland ohjelmayhteistyöhön - Autourheilulle kansallisesti huikea lisänäkyvyys

4.3.2019

« Takaisin

Autourheilun lajiliitto AKK ja Discovery Networks Finland ovat sopineet ohjelmayhteistyöstä kaudella 2019. Autourheilun SM-tason kilpailutapahtumia tullaan näyttämään tv-kanava Kutosella sekä suoratoistopalvelu Dplayssa, tarjoten katsojille autourheilua ennennäkemättömän paljon.

AKK:n ja Discovery Networks Finlandin sopiman ohjelmistoyhteistyön myötä autourheilusta pääsee nauttimaan kaudella 2019 ruutujen äärellä ennätyksellisen paljon. Yhteistyössä toteutetaan Flying Finn nimeä kantava ja suomalaisen autourheilun nuorten kuljettajapolkua esittelevä ohjelmasarja. Polkua pitkin ovat kulkeneet vuosien saatossa jo useat kymmenet kansainvälisesti menestyneet autourheilijamme.

Flying Finn -ohjelmasarja pitää sisällään useita tunteja autourheilun monipuolisia ja näyttäviä arvosarjoja. Tarjolla on niin SM-tason rallia, rallicrossia, rata-ajoa, kartingia, jokkista kuin driftingiäkin. Sarja esitetään Kutosella, joka on katsojille maksuton. Sarja on nähtävillä myös Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa. Esitysajankohdat kaikille Flying Finn -ohjelmasarjan lähetyksille vahvistetaan kevään aikana.

Tuore yhteistyö nostaa kotimaisen autourheilun näkyvyyden tasolle, jolla se ei ole aikaisemmin ollut.

- Autourheilu on tunnetusti lähellä suomalaisten sydäntä ja AKK yksi johtavista suomalaisista urheilujärjestöistä. Kotimainen autourheilu täydentää myös mainiosti Kutosen ja Dplayn runsasta auto-ohjelmatarjontaa, iloitsee Discoveryn urheilupäällikkö Antti Haajanen.

Kuva: Toni Ollikainen/AKK

Design Mainostoimisto Ajaton Oy