AKK-Motorsport ry hakee uutta lajipäällikköä

17.7.2019

« Takaisin

Toimi on yksi keskeisimpiä suomalaisen autourheilun tulevaisuuden kannalta.

Tehtäviisi kuuluu ainakin aluksi rata-ajon, kartingin, endurancen ja driftingin lajipäällikkyys, joka tarkoittaa lajien toimintaedellytysten, harrastamisen sekä kilpailemisen aktiivista edistämistä ja tulevaisuuden suunnittelua yhdessä lajiryhmän sekä muiden asiantuntijatahojen kanssa. Karting on autourheilun kivijalka ja sen kehitys on työsi painopistealueita. Myös uusi Kymi Ring mahdollistaa eri ratalajien voimakkaan kehityksen, johon tarvitsemme kansainvälisesti suuntautuneen osaajan. Autourheilu ei ole myöskään immuuni yhteiskunnallisille muutoksille, joita on tunnistettava ja osattava seurata. Lisäksi tehtäviin kuuluu avustavia töitä erilaisissa tapahtumissa. 

Odotamme Sinulta

Proaktiivista ja palvelualtista työotetta, vuorovaikutus-, viestintä- sekä asiakaspalvelutaitoja sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin. Tunnet lajit ja toimintaympäristön riittävän hyvin. Sinulla on kykyä ajatella laaja-alaisesti ja luovasti etkä pelkää rohkeitakaan ratkaisuja. Aikaisempi työkokemuksesi osoittaa, että olet onnistunut tehtävissä, jotka ovat vaatineet päätöksentekokykyä, projektinhallintaa ja vastuullista taloushallintoa. Tehtävä edellyttää myös neuvottelutaitoja, hyvää johtamis- ja organisointikykyä, IT-taitoja sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen suullista sekä kirjallista hallintaa.

Työtehtäviin kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä mm. tapahtumissa. 

Tarjoamme Sinulle

Monipuolisen ja innostavan vakituisen työn kansallisen ja kansainvälisen autourheilun ytimessä. Ympäriltäsi löytyvät ajanmukaiset työskentelyvälineet, nuorekas, osaava ja dynaaminen työyhteisö sekä viihtyisät toimitilat Vantaalla. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja antavat

Toimitusjohtaja Tatu Lehmuskallio, 0400 414860, tatu.lehmuskallio@autourheilu.fi 

Pääsihteeri Anssi Kannas 050 300 1244, anssi.kannas@autourheilu.fi (HUOM. lomalla 29.7. asti)

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja perusteluineen, jotka vastaavat edelläkuvattuja vaatimuksia sekä ominaisuuksia viimeistään 15.8.2019 mennessä osoitteeseen anssi.kannas@autourheilu.fi. Anssin lomasta huolimatta hakemuksesi kirjautuu järjestelmäämme.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy