AKK-Motorsport ry:n puheenjohtajaksi Juhani Pakari: "Harrastaja- ja nuorisotyöhön panoksia"

25.11.2017

« Takaisin

AKK-Motorsport ry:n liittokokous on valinnut Juhani Pakarin liiton puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle kokouksessaan Tampereella. Kuusi vuotta autourheilun kansallisen lajiliiton puheenjohtajana toiminut Pakari jatkaa uudelle kaudelleen tammikuussa.

AKK:n jäsenjärjestöt valitsivat puheenjohtajakseen Pakarin äänimäärällä 199-178. Tiukaksi menneessä äänestyksessä Pakarin haastoi vuodenvaihteessa FIA:n MM-rallikomission puheenjohtajan paikan jättävä Jarmo Mahonen. Pakari kiittelee mahdollisuutta saattaa jo aloittamansa projektit loppuun.

- Autourheilun nykytila on hyvä, jos sitä mitataan kansainvälisellä menestyksellä, mutta harrastajakentällä ja nuorisotyössä riittää haasteita. Nyt tehdään täysillä töitä seuraavat kaksi vuotta, luoden jatkumoa ja menestyspohjaa tulevaisuuteen, kuvailee 52-vuotias Pakari.

- Meillä on hyvät näkemykset siitä, miten menemme eteenpäin. On tärkeää että Suomi tulee säilymään maailman huipulla autourheilussa, mutta meidän on panostettava entistä enemmän myös harrastajiin ja esimerkiksi harrastusolosuhteisiin, vastavalittu puheenjohtaja linjaa lähitulevaisuuden tavoitteikseen.

AKK:n liittokokouksen yhteydessä valittiin myös kolme hallituksen jäsentä sekä liittovaltuuston jäsenet seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2018-2019.

AKK-Motorsport ry:n hallitus 2018

Juhani Pakari, pj.
Aulis Ahonen
Riku Bitter
Lasse Koski
Esko Mäkinen
Markku Pietilä
Nina Suvanto


Lisätiedot

AKK-Motorsport ry, puheenjohtaja Juhani Pakari, juhani.pakari@autourheilu.fi, 045 679 7979

Design Mainostoimisto Ajaton Oy