Lämpimästi Kalle Jokista muistaen

16.5.2019

« Takaisin

Saimme suru-uutisia, kun kuulimme, että autourheiluvaikuttaja ja AKK:n entinen työntekijä Kalle Jokinen on nukkunut pois.

Kalle muistetaan niin karting-kuljettajana, mekaanikkona sekä useiden eri kuskien taustavaikuttajanakin, erityisesti Kimi Räikkösen vahvana tukijana 2000-luvun alussa.

Kalle oli merkittävä ja arvostettu työkaveri AKK:lla, kuvailee nykyisin Neste Rallin promoottorina toimiva Jani Backman.

- Kalle toimi meillä pitkään Driver Academyn valmentajana ja myöhemmin myös lajipäällikkönä sekä Formula Renault -sarjan koordinaattorina. Parhaitenhan hänet tunnetaan Kimi Räikkösen karting-mekaanikkona ja erittäin oleellisena taustahahmona siinä, että Kimi pääsi F1-sarjaan. Lisäksi hän pyöritti omaa Fast Way -kartingtiimiä, joka oli muuten ensimmäinen suomalainen tiimi kartingin MM-sarjassa aikanaan. Kalle oli persoonana sydämellinen ja hyväntahtoinen tekijämies, Backman muistelee.

AKK kiittää Kallea merkittävästä työstään autourheilun sekä erityisesti nuorten urheilijoiden hyväksi. Nuo teot ja muistot ovat mittaamattoman arvokkaita. 

AKK esittää syvimmät osanottonsa Kallen perheen ja läheisten suruun.

Kiitos Kalle.

AKK

Design Mainostoimisto Ajaton Oy