Tietoa toimistolta

21.6.2018

« Takaisin

1.1 Nuorisopäällikkö valittu

AKK:n uudeksi nuorisopäälliköksi on nimitetty muoniolainen liikunnanohjaaja Rosa Pietikäinen, 27. Nuorisopäällikön vastuualueena on liiton nuorisotoiminta. Tehtäviin kuuluu autourheiluseurojen nuorisotoiminnan tukeminen, kouluyhteistyö ja kouluille suunnatut toimenpiteet sekä liiton nuoriso-ohjelmien, kuten Flying Finn -ohjelman toteutus ja kehittäminen.  Myös valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen kehittäminen ja organisointi seuratoimijoille yhteistyössä liiton valmennuspäällikön kanssa sekä nuorten kilpailujärjestelmien kehittäminen yhteistyössä lajien ja valmennuksen organisaatioiden kanssa. Nuorisopäällikkö aloittaa työnsä 25.6. Yhteystiedot julkaistaan liiton www-sivujen yhteystiedot -osiossa.

1.2 Key account manager

AKK Sports Oy on vakinaistanut Key Account Manager Raakel Koittolan määräaikaisen työsuhteen. Koittola vastaa AKK:n nuoriso- ja yhteiskuntavastuuohjelmien kokonaisuudesta ja kaupallisista yhteistyökumppanisuhteista. 

1.3 Loma-ajat

Henkilöstön loma-ajoista ilmoitetaan liiton www-sivujen yhteystiedot -osiossa.

1.4 Lajihallinnon auditointi

Hallitus on päättänyt toteuttaa liiton lajihallinnon auditoinnin. Auditoinnin tulokset on määrä esitellä liittovaltuuston syyskokoukselle.

1.5 Hallituksen kokouskutsukäytäntö

Hallitus on päättänyt liittovaltuuston puheenjohtajan kutsumiskäytännöstä hallituksen kokouksiin. Hallitus päätti jatkaa käytäntöä, jossa liittovaltuuston puheenjohtaja kutsutaan hallituksen kokouksiin. Valtuuston puheenjohtajalla ei ole äänivaltaa hallituksen kokouksissa. Uuden liittovaltuuston toimikauden alussa, ennen valtuuston järjestäytymistä ja uuden puheenjohtajan valintaa, voi hallitus kutsua valtuuston edellisen toimikauden puheenjohtajan kokouksiinsa kunnes uusi puheenjohtaja on valittu.

1.6 Hallituksen seuraava kokous

Hallituksen seuraava kokous pidetään 5.9.2018. Esitykset hallitukselle tulee toimittaa viimeistään viikkoa ennen kokousta. Lajiasiat tulee toimittaa ao. lajiryhmälle.

 1.7. Poikkeus toimiston aukioloajoissa

AKK:n Kellokukantien toimisto on suljettu 23.-27.7.2018 välisen ajan, mutta AKK:n henkilökunta palvelee tuona ajankohtana normaalisti sähköpostitse ja puhelimitse. Toimisto on avoinna jälleen maanantaina 30.7.2018 klo 8:30.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy