Tietoa toimistolta

3.12.2018

« Takaisin

Hanaa! Expo keräsi AKK:n osastolle mukavasti väkeä

Ensimmäistä kertaa järjestetty Hanaa! Expo keräsi Lahden messukeskukseen 1.12.2018 kaikkiaan 2537 messuvierasta. AKK toi osastolleen toimistopalvelut henkilökuntineen. Osastollamme tarjoiltiin runsaat 450 kahvikupillista sekä palveltiin messukävijöitä jäsenmaksujen ja lisenssiostosten kanssa. Myös kauden 2019 -sääntökirjat tekivät kauppansa.

Mestareiden Ilta 5.1.2019 – lippukauppa käy kuumana. Varmista paikkasi!

Vuoden menestyneimmät kuljettajat ja autourheilun parissa ansioituneet toimijat palkitaan 5.1.2019 Jyväskylän Paviljongissa järjestettävässä AKK:n mitaligaalassa, Mestareiden Illassa. Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan vuosittaiseen urheilun lajiliiton juhlaan!

Mestareiden Illan lippukauppa käy kuumana. Varmista paikkasi ja hanki pääsyliput AKK:n verkkokaupastaLipunmyynti on avoinna 28.12.2018 klo 12.00 saakka tai niin kauan kuin lippuja on saatavilla.

Seuraseminaari 5.1.2019

AKK-Motorsportin jäsenseuroille ja jäsenille järjestettävä maksuton seuraseminaari pidetään Mestareiden Illan yhteydessä lauantaina 5.1.2019 klo 11.30 – 15.00. Seminaarissa käsitellään seurakehitystä, kuullaan muutaman jäsenseuran hyvistä toimintatavoista sekä esitellään seurakyselyn tuloksia. Seminaarin tavoitteena on antaa ideoita ja työkaluja jokaisen jäsenseuran toimintaan.

Seminaari striimataan, joten sitä voi seurata myös verkosta. Linkki striimaukseen julkaistaan AKK:n verkkosivuilla Ajankohtaista-osiossa seminaaripäivänä.

Ilmoittaudu seminaariin tästä

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla tarkempi seminaariohjelma lähempänä tapahtumaa. Lisäksi kaikille osallistujille jaetaan lahjakassi.

Seminaariin liittyvissä asioissa otathan yhteyttä nuorisopäällikköömme Rosaan: rosa.pietikainen@autourheilu.fi, 050 476 5463.

Vuoden 2019 lisenssimyynti aloitettu

Kauden 2019 kilpailija- sekä ilmoittajalisenssien myynti on aloitettu. Lisenssit sisältävät Sporttiturva-vakuutuksen. Huomioithan, että kilpailemista rajoittava sairaus/terveydentila vaatii aina lääkärinlausunnon. Löydät liiton lausuntopohjan ja sen täydentämisohjeen sekä tarkemmat tiedot lisenssivakuutuksesta tästä linkistä.

Kardiologin lausunto kauden 2019 kansainvälistä lisenssiä hankittaessa

Jokaisen, joka hankkii kansainvälisen lisenssin kaudelle 2019, on käytävä vuosittaisessa lääkärintarkastuksessa. Kansainvälisen lisenssin hakijalle verenpaineen mittaus tulee tehdä vuosittain ja lepo-EKG-tutkimus joka toinen vuosi tai tarvittaessa tiheämmin.

Jatkossa FIA:n sääntöjen mukaisesti 45 vuotta täyttäneiden tulee toimittaa lisäksi kardiologin (sydänlääkärin) lausunto kansainvälisen lisenssin saadakseen. Jos hakijalla on mahdollisia sydänoireita rasituksessa tai muita löydöksiä, voi kardiologi määrätä lisätutkimuksiin ja esimerkiksi rasituskokeeseen. Huomioithan, että voimassa oleva rasitus-EKG, joka on suoritettu ennen 31.12.2018 korvaa kardiologin lausunnon kaudella 2019.

Liiton verkkokaupassa myytävä sääntökirja 2019 sisältää lisätietoa kilpailemisesta, kilpailuista ja kalustosta.

Osa seurojen jäsenmaksulaskuista on jo toimitettu (tarkista seuralista täältä) ja jäsenmaksuja voi maksaa KITI-järjestelmässä. Mikäli seuran nimi puuttuu listalta, kehotamme seuraa päivittämään jäsenrekisterinsä ajan tasalle ja olemaan yhteydessä liittoon laskutusluvan tiimoilta.

Lisätietoja lisensseistä ja jäsenmaksuista:
yhteyssihteeri Riikka Nikander, 050 361 6456, lisenssit@autourheilu.fi
projektipäällikkö Timo Lampinen, 040 847 0155, lisenssit@autourheilu.fi

lajikoordinaattori Mia Vihavainen, 050 528 3022, lisenssit@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy