AKK:n toimitusjohtajahaku käynnissä

14.1.2016

« Takaisin

Oletko Sinä suomalaisen autourheilun uusi suunnannäyttäjä?

AKK:ssa johdetaan, valvotaan, hallinnoidaan, kehitetään ja toteutetaan suomalaista autourheilua sekä edistetään suomalaisen autourheilun asemaa ja näkyvyyttä sekä kansallisesti että kansainvälisesti, eettisten ja kestävää kehitystä tukevien periaatteiden mukaisesti. AKK:n muodostavat autourheilun kansallinen lajiliitto AKK-Motorsport ry sekä lajiliiton 100% omistama markkinointiyhtiö AKK Sports Oy. Kansallinen lajiliitto on kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa. Markkinointiyhtiön suurimpana vuosittaisena projektina on rallin MM-sarjan Suomen osakilpailun, Neste Rallin järjestäminen. Lisäksi yhtiö myy tv-tuotantopalveluja. AKK:n palveluksessa on 20 täysipäiväistä henkilöä, ja sen toimitilat sijaitsevat Vantaalla.

Uudelleenorganisoimisen yhteydessä haemme AKK:lle uutta toimitusjohtajaa. Toimitusjohtajan odotetaan jatkavan liiton ja yhtiön kokonaisvaltaista, pitkäjänteistä ja tuloksekasta toiminnan kehittämistä. Tehtävässä painottuvat kaupallinen kokemus, tapahtumamarkkinointi, henkilöjohtaminen, talouden ohjaus ja seuranta sekä verkostoituminen. Apuna toimitusjohtajalle on erittäin osaava ja ammattitaitoinen tiimi.

Odotamme Sinulta

Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä toimenkuvaan soveltuvaa akateemista koulutusta. Katsomme kotimaisen ja kansainvälisen urheiluelämän sekä autourheilun tuntemuksen eduksi. Toivomme yrityselämän suhdeverkoston hallintaa ja projekti- sekä hanketuntemusta. Odotamme sitoutumista ja strategista kykyä kehittää yhtiön toimintaa, rakentaa kotimaisia ja kansainvälisiä kumppanuuksia sekä voimistaa yhtiön liiketoimintaa. Edellytämme vankkaa esiintymis- sekä viestintätaitoa, sekä yhteistyö-, johtamis- ja päätöksentekotaitoa. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää kykyä kommunikoida suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.

Tarjoamme Sinulle

Vastuullisen, haastavan ja innostavan työn kotimaisen autourheilun näköalapaikalla, kansainvälisen autourheilun tapahtumakentällä. Saat mahdollisuuden rakentaa menestystä osaamisellasi suomalaisittain ainutlaatuisessa tehtävässä. Ympäriltäsi löytyvät ajanmukaiset työskentelyvälineet, nuorekas, osaava ja dynaaminen työyhteisö sekä viihtyisät toimitilat Vantaalla. Mahdollistamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut.


Lisätietoja tehtävästä antaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja, Juhani Pakari, puh. 045 679 7979.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.1.2016 mennessä osoitteeseen: juhani.pakari@autourheilu.fi.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy