AKK Sportsin toimitusjohtaja uusien haasteiden pariin

23.12.2015

« Takaisin

Neste Rallin järjestäjän, AKK Sports Oy:n, toimitusjohtaja Tiina Lehmonen aloittaa helmikuussa 2016 työt Toyotan MM-ralliprojektin parissa. Lehmonen tulee avustamaan Suomen MM-rallin järjestelytehtävissä vielä tulevanakin vuonna.

Toyotan tallipäällikön, nelinkertaisen rallin maailmanmestarin, Tommi Mäkisen palvelukseen siirtyvä Lehmonen tulee jatkossa vastaamaan tallin markkinointi-, tapahtuma- ja PR-toiminnasta. Mäkinen itse vastaa rallin MM-sarjaan 2017 palaavan tehtaan kilpailutoiminnasta ja autojen kehittämisestä.

”Lähden maailman parhaasta työpaikasta koska tämä on ainutkertainen mahdollisuus. Autourheilussa juuri ralli on aina ollut sydäntäni lähimpänä. On hienoa pysyä lajin ja lajiyhteisön parissa, ja saada jatkaa työtä pitkälti myös samojen ihmisten kanssa, nyt mielenkiintoisesta uudesta roolista käsin ”, Lehmonen kertoo.

”Toivotan Tiinalle onnea ja menestystä uusien haasteiden pariin koko AKK:n puolesta. Pitkä ja hieno palvelus talossamme jatkuu paikassa, jossa varmasti koko Suomen autourheilukansa voi olla hänestä jatkossa ylpeä”, kiittelee AKK Sportsin puheenjohtaja Juhani Pakari.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy