AKK tarjoaa iRacing pelikoodeja seuroille

12.12.2023

« Takaisin

AKK tarjoaa jäsenseuroille 12 kuukauden jäsenyyskoodeja, jotka toimivat iRacing pelissä. Nämä koodit tarjoavat lisäksi käyttöön normaalisti maksullisen FIA F4-auton.


Kansainvälinen lajiliitto FIA on lähettänyt jäsenliitoilleen iRacing -koodeja käytettäväkseen. Koodilla saa vuodeksi käyttöön itse pelin, perusradat sekä autot, ja lisäksi erikoisuutena FIA Formula 4-auton (iRacing vuosijäsenyyden arvo sisälten F4 auton on  noin 120€).

FIA järjestää lukuisia digitaalisen autourheilun kilpasarjoja. FIA F4 Esports Regional Tour on julkaistu syksyllä 2023. Mm. nämä uudet alueelliset FIA F4 sarjat löydät iRacing-palvelusta, ja ne ovat auki kaikille, joilla on iRacing-tili. Suomalaiset kuskit pääsevät mukaan esimerkiksi Europe North -sarjaan. Alueelliset kilpailut järjestetään keskiviikko- ja torstai-iltaisin.

Lisäksi iRacingillä voi osallistua kotimaassa järjestettäviin eri tasoisiin kilpailuihin, kuten AKK:n digitaalisen rata-ajon SM-sarjaan (Digital Racing eSM). Kilpailijalisenssiksi kelpaa jokin AKK:n alainen kilpailijalisenssi tai digitaalisen autourheilun kilpailijalisenssi (5€).
 

PELIKOODIEN HAKEMINEN

Lähetä lomakkeella lyhyt kuvaus oman seurasi suunnitelmista järjestää digitaalista autourheilua, ja mihin tarkoitukseen pelikoodeja käytetään. Koodeja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää.

Seuroille lähetettävien koodien tulee tukea seuran digitaalisen autourheilutoiminnan käynnistämistä tai kehittämistä. Koodeja voi luovuttaa edelleen vain seuran jäsenille. Koodeja voi myös hyödyntää esimerkiksi seuran tai lajin esittelytilaisuuksissa. 

Hae iRacing pelikoodeja TÄSTÄ.

Tutustu digitaaliseen autourheiluun ja mahdollisuuksiin kilpailla AKK:n sarjoissa. AKK järjestää yhteistyössä seurojen kanssa SM-, Cup-, kansallisen tason sekä seurojen välisiä sarjoja useilla eri pelialustoilla kuten Assetto Corsa, rFactor, Richard Burns Rally, iRacing sekä Dirt 2.0. Lisätietoja tästä


Lisätiedot ja kysymykset iRacing pelikoodeista:
Henri Karjalainen
henri.karjalainen@autourheilu.fi
p. 050 546 0500

Kuva: iRacing and FIA join forces for FIA F4 Esports Regional Tour | Federation Internationale de l'Automobile

Yhteystiedot

Henri Karjalainen

Lajivastaava

050 546 0500

henri.karjalainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy