AKK vahvistaa nuorisotoimintaansa uusilla rekrytoinneilla

14.6.2018

« Takaisin

AKK-Motorsport vahvistaa nuorisotoimintaansa uusien nimitysten myötä. 

 

Nuorisopäällikkö

AKK:n uudeksi nuorisopäälliköksi on nimitetty muoniolainen liikunnanohjaaja Rosa Pietikäinen, 27.  Pietikäinen on työskennellyt aikaisemmin mm. Lapin urheiluopistossa nuorten valmennuksen tehtävissä sekä kunnan ja koulutoimen erilaisissa urheilu- ja liikunta-alan hankkeissa. Hän aloittaa tehtävässään 25.6.

Nuorisopäällikön vastuualueena on liiton nuorisotoiminta. Tehtäviin kuuluu autourheiluseurojen nuorisotoiminnan tukeminen, kouluyhteistyö ja kouluille suunnatut toimenpiteet sekä liiton nuoriso-ohjelmien, kuten Flying Finn -ohjelman toteutus ja kehittäminen.  Myös valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen kehittäminen ja organisointi seuratoimijoille yhteistyössä liiton valmennuspäällikön kanssa sekä nuorten kilpailujärjestelmien kehittäminen yhteistyössä lajien ja valmennuksen organisaatioiden kanssa. Tehtävä on uusi.

Nuorisopäällikön paikkaa haki yhteensä 21 hakijaa.

 

Key account manager

AKK Sports Oy on vakinaistanut Key Account Manager Raakel Koittolan määräaikaisen työsuhteen. Koittola vastaa AKK:n nuoriso- ja yhteiskuntavastuuohjelmien kokonaisuudesta ja kaupallisista yhteistyökumppanisuhteista. 

 

Lisätiedot:

AKK-Motorsport ry, Anssi Kannas, pääsihteeri, 050 300 1244, anssi.kannas@autourheilu.fi

AKK Sports Oy, Tatu Lehmuskallio, toimitusjohtaja, 0400 414 860, tatu.lehmuskallio@autourheilu.fi 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy