AKK-Motorsport on valinnut uudeksi seurapalvelupäälliköksi Riikka Lahden

29.5.2023

« Takaisin

Seurapalvelupäällikön tehtävä on liitossa uusi ja liittyy olennaisesti vuoden 2022 lopulla vahvistettuun Tulevaisuuden tiekartta 2023-2025 strategiaan, jonka yhtenä painopistealueena on seuratoiminnan uusi suunta ja panostaminen seura- ja jäsentoiminnan tukemiseen.

Riikka Lahti (s. 1968) on työskennellyt aikaisemmin Olympiakomiteassa jäsenpalveluiden asiantuntijatehtävässä ja hänen työkokemukseensa kuuluvat myös aikaisemmat pestit mm. Ampumaurheiluliitossa ja Nuori Suomi ry:ssä. Lahti on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri.

- Saamme Riikasta osaavan seuratoiminnan ja urheilujärjestöalan ammattilaisen vahvistamaan joukkoamme ja kehittämään tulevaisuuden seura- ja jäsenpalveluitamme, pääsihteeri Anssi Kannas kertoo.

Seurapalvelupäällikön tehtävän keskiössä on liiton seurapalveluiden ja -palvelukonseptin kehittäminen tukemaan jäsenseurojemme tarpeita ja toimintaa. Seura- ja jäsenpalvelut tuottavat tietoa, tukevat seurojen osaamisen ja toiminnan kehittämistä sekä järjestää ja tuottaa sekä itse että verkostojemme kautta seuroille ja jäsenille suunnattuja palveluita.

Palveluiden tueksi on kehitteillä digitaalinen palvelualusta, joka vähentää byrokratiaa, helpottaa seurojen toimintaa ja madaltaa kynnystä ottaa vastuuta eri tehtävissä.

- Lähden innolla uuteen tehtävään. Seuratoiminnan kehittäminen ja seuratoimijoiden arjen tukeminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja tuttua myös aikaisemmista työtehtävistäni. Strategia antaa työlleni selkeät suuntaviivat. Ensitöikseni haluan tutustua ihmisiin, ja kuunnella kokemuksia ja näkemyksiä seurojen arjesta ja tarpeista, Riikka Lahti toteaa.

Riikka Lahti aloittaa tehtävässään 1.8.2023.

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy