Autourheiluyhteisö on päivittänyt organisaatiotaan

31.1.2023

« Takaisin

AKK:n toimitusjohtajan hakuprosessi on saatu päätökseen. AKK siirtyy 1.2.2023 alkaen aiemman yhteisen toimitusjohtajan mallista järjestelyyn, jossa molemmilla yksiköillä on omat vastuuvetäjänsä.

Pääsihteeri Anssi Kannas on valittu johtamaan autourheilun lajiliittoa AKK-Motorsport ry:tä ja hän vastaa viime vuonna päätetyn uuden strategian toimeenpanosta. Uudistetun tiekartan päällimmäisiä tavoitteita ovat asiakaslähtöisyyteen ja järjestötoimintaan panostaminen sekä urheilutoiminnan uudelleen organisointi. Anssi Kannas, LiTM, on toiminut liitossa vuodesta 2007 eri tehtävissä.

Liiton omistaman markkinointiyhtiön AKK Sports Oy:n talous- ja hallintojohtajana vuodesta 2013 toiminut Markus Häkkinen, KTK, siirtyy yhtiön operatiiviseksi johtajaksi. Yhtiö toimii erityisesti Suomen MM-rallin järjestäjänä sekä kansallisten arvosarjojen promoottorina. Lisäksi yhtiöllä on tv-yksikkö, joka myy kuvauspalveluja televisioyhtiöille ja toimii kotimaisen autourheiluyhteisön sisällöntuottajana.

AKK toimii suomalaisen autourheilun lajiliittona ja on Kansainvälisen Autourheiluliiton (FIA) jäsenjärjestö. AKK toimii kansallisen autourheilun tukijana, mahdollistajana, turvaajana ja innostajana. Olemme verkostoitunut ja menestynyt toimija urheilussa, yhteiskunnassa ja liike-elämässä, niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

Järjestämme jäsenyhdistystemme kanssa myös korkeatasoisia kansallisia ja kansainvälisiä tapahtumia. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, turvallisuus, yhteisöllisyys ja nuorisotyö. Tiiviin lajiyhteisön, valmennuksen ja teknologisten innovaatioiden avulla rakennamme autourheilua myös tulevaisuuden sukupolville.


Lisätietoja antaa:

jarmo.mahonen@autourheilu.fi
Jarmo Mahonen
Hallituksen puheenjohtaja, AKK-Motorsport ry & AKK Sports Oy

Yhteystiedot

Jarmo Mahonen

Puheenjohtaja

jarmo.mahonen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy