Autourheilua, paljon autourheilua yhdestä paikasta: C Morelta

19.1.2022

« Takaisin

Suoratoistopalvelu C More tarjoaa tällä kaudella laajan kattauksen autourheilun huippusarjoja niin meiltä kuin maailmalta.

Rallin MM-, EM- sekä rallicrossin MM-sarjojen lisäksi palvelusta voi seurata kotimaisia kärkitaistoja peräti kolmen arvosarjan osalta: viime kaudelta tutut Rallicrossin SM-, Rallisprint SM- ja rallin F-Cup-sarjat jatkavat C Moren ohjelmistossa.

AKK Sports Oy:n tv-tuotannon johtaja Jyrki Kari kuvailee tilannetta varsin herkulliseksi autourheilun ystäville.

– C Moren kattava tarjonta ja laadukas suoratoistopalvelu ovat suomalaisille tuttuja jo monen vuoden ajalta. Olemme sopineet keskitetystä yhteistyöstä ja onkin autourheilun etu, että nyt on tarjolla samasta paikasta sekä kansainvälistä, että kansallista huippuautourheilua todella kattavasti. Rallicross SM-, Rallisprint SM- ja F-Cup-sarjojen jokaisesta osakilpailusta nähdään kattavat lähetykset. Lisäksi sarjojen päätteeksi tarjotaan vielä kausikoosteet vapaasti katsottavalla MTV3-kanavalla.

MTV:n urheiluoikeuksista vastaava johtaja Jukka Raatikainen on tyytyväinen C Moren kasvavaan autourheilutarjontaan.

– On hienoa, että pystymme tarjoamaan katsojillemme näin laajan autourheilukattauksen. Meillä on nyt loistava kokonaisuus, merkittävä suomalainen autourheilupaketti kansainvälisten rallin ja rallicrossin arvosarjojen lisäksi.

Kotimaisten sarjojen lähetysten pituudet C Morella:

  • Rallicross SM, 45 min
  • Rallisprint SM, 30 min
  • F-Cup-rallisarja, 45 min

C Moren ensiesityksen jälkeen kotimaisten sarjojen koosteet ovat nähtävissä Youtubesta löytyvältä Moottoriurheilu.tv-kanavalla.

Jokaisesta kotimaisesta sarjasta lähetetään myös 30 minuutin pituinen kausikooste kauden päätteeksi vapaasti katsottavalla MTV3-kanavalla.

Lisätietoja:

Jyrki Kari, tuotantojohtaja, AKK Sports Oy, 040 547 6377, jyrki.kari@autourheilu.fi

Jukka Raatikainen, urheiluoikeuksista vastaava johtaja, MTV, 040 7311974, jukka.raatikainen@mtv.fi

Kuva: Marko Kyöstilä

Design Mainostoimisto Ajaton Oy