Drifting SM-sarja sai loistavan yhteistyökumppanin!

25.1.2016

« Takaisin

Drifting SM -sarjayhteistyökumppani kaudella 2016 on kangasalalainen tuning- ja drifting-toimijoiden tuntema verkkokauppa Modificars.

-Toimittuamme jo varsin pitkän verkossa, tuomme nyt Drifting SM -sarjan avulla nimemme ja palvelumme entistä tutummaksi. Aiemmin olemme tehneet tuotesijoittelumielessä nimeämme tutuksi. Nyt kun mahdollistui oivallinen näkyvyys koko SM-sarjassa, olemme täysillä mukana, toteaa yrittäjä Markus Köppä Modificarista.

-Verkkokaupastamme löytää kattavan valikoiman tarkkaan valikoituja huipputuotteita, onhan kokemusta kertynyt verkkokaupasta jo vuodesta 2007, lisää yrittäjä Markus Köppä.

Modificars tarjoaa mitä autotuning ja autojen viritys vaatii: alustasarjat, jarrusarjat, jarrulevyt ja jarrupalat, madallusjouset, iskunvaimentimet, korisarjat, viritysosat, alumiinivanteet, ajovalot, pakoputkistot, varaosat, autotarvikkeet ja paljon muuta. Autoledit-verkkokauppa sisältää laajan määrän LED-tuotteita autokäyttöön ja vannemarket-verkkokauppa on erikoistunut vanteisiin ja niihin liittyviin tarvikkeisiin.

Kaudella 2016 ajetaan 4 osakilpailua:

Drifting SM, Kuopio 18.6.
Drifting SM, Pesämäki 16.7.
Drifting SM, Alastaro 14.8.
Drifting SM, Botniaring 17.9.

Ilmoittautuminen Drifting SM 2016 sarjaan avautuu helmikuun alussa KITI-kisapalvelussa.

Lisätietoja: lajipäällikkö Pekka Säynevirta,pekka.saynevirta@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy