F-Cupin ohjausryhmä piti ensimmäisen kokouksensa

10.3.2022

« Takaisin

AKK-Motorsport ry perusti tälle kaudelle F-Cup-rallisarjalle omen ohjausryhmän, jonka tehtävänä on seurata sarjan tilannetta ja työstää tulevaisuuteen mahdollisia korjauksia, tarpeen mukaisesti. Ryhmä piti ensimmäisen kokouksensa keskiviikkona 2.3.2022.

Kokouksessa keskusteltiin tiiviisti sarjaan tälle kaudelle toteutetuista muutoksista, niiden taustoista ja siitä mitkä muutosten vaikutukset ovat toistaiseksi olleet. Jo kauden alussa on noussut esiin muutamia selkeitä asioita, jotka vaativat kriittistä tarkastelua tulevaisuuteen, ja näihin asioihin ohjausryhmä tulee tarttumaan. 

Toki, koska kausi 2022 on saatu käyntiin, muutosten tekeminen kesken kauden ei ole mahdollista, mutta kauden 2023 muutoksia tullaan työstämään tiiviisti nyt kuluvan kevään aikana. Tavoitteena on rakentaa mahdollisimman hyvä sääntökokonaisuus sarjaan, yhtenä tärkeänä tekijänä sääntöjen vakaus. Kun säännöt saadaan mahdollisimman vakaaksi kokonaisuudeksi vähintään kolmeksi vuodeksi, on harrastajien helpompi sitoutua sarjaan ja sen kiertämiseen.

Ohjausryhmän seuraava kokous pidetään keskiviikkona 30.3.2022, jolloin keskustellaan  konkreettisista sääntömuutostarpeista tulevaisuuteen ja valmistellaan mahdollisia esityksia lajiryhmien hyväksyttäväksi. Ennen kokousta toivotaan, että harrastajat olisivat aktiivisesti yhteydessä ryhmän jäseniin, sarjan vastuuhenkiöön tai lajipäällikköön.

Ohjausryhmän kokoonpanon löydät täältä.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy