F-Rallisarjan kauden viimeiselle osakilpailulle uusi järjestäjä

27.6.2019

« Takaisin

Kauden viimeinen F-Rallisarjan osakilpailu piti kilpailla 5.10.2019 Laihialla, Laihian Urheiluautoilijat ry:n järjestämänä. Valitettavasti järjestävä seura on ilmoittanut, että he ovat pakotettuja vetäytymään osakilpailun järjestämisestä tekijöiden vähyyden vuoksi, ja näin ollen AKK oli pakotettu nopealla aikataululla löytämään korvaava järjestäjä kauden viimeiselle sarjan osakilpailulle.

Vaikka Laihian osakilpailun menettäminen tässä vaiheessa kautta on todella haastava ja ikävä asia, löytyi onneksi tilalle kuitenkin uusi osakilpailujärjestäjä, joka kykenee tuottamaan sarjan kilpailijoille erittäin hyvän ja kiinnostavan kilpailukokonaisuuden sarjan päätösosakilpailuksi hyvällä sijainnilla.

 F-Rallisarjan kauden 2019 uusi päätösosakilpailu on 19.10.2019 Petäjävedellä ajettava Kyläseppäralli, jonka järjestämisestä vastaa Petäjäveden Urheiluautoilijat ry. Samalla kauden toiseksi viimeisen ja viimeisen osakilpailun väliin tulee 2 viikkoa lisää aikaa. Tässä kohtaa AKK haluaa kiittää PetUA:ta erittäin joustavasta ja myötämielisestä suhtautumisesta haastavaan tilanteeseen, ja samalla avusta jonka seura tarjoaa järjestämällä sarjan päätösosakilpailun.

Lisätiedot: Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi, 040-5349977

Design Mainostoimisto Ajaton Oy