Flying Finn Academy urheilijat 2023

30.11.2022

« Takaisin

AKK-Motorsport ry:n huippuvalmennusohjelma Flying Finn Academyn nuorten maajoukkueen urheilijat tulevalle kaudelle on valittu. Kaudesta 2023 alkaen on vain yksi nuorten maajoukkueryhmä, joka pysyy tulevalla kaudella edelleen lukumäärältään pienenä. Tulevalle kaudelle ryhmään valittiin viisi urheilijaa, jotka ovat:

 

Luka Sammalisto (karting)

Paavo Tonteri (karting)

Tuukka Taponen (rata-autoilu)

William Alatalo (rata-autoilu)

Juuso Puhakka (rata-autoilu)

 

 

Flying Finn Next Generation

Kaikille AKK:n lisenssinhaltijoille suunnattu Flying Finn-leirityskokonaisuus on lajitaito- ja Haastaja-opistoleireineen saanut hyvin jalansijaa kentällä ja toiminnalle on jatkumoa tulossa. Uutena kehitysversiona lajiliiton valmennusohjelmaan on perustettu Flying Finn Next Generation-tukiohjelma. Tämän tukiohjelman tarkoitus on toimia väliportaana ja hautomona 13–23-vuotiaille kansainvälisiä kisoja jo ajaville sekä kansallisen tason kuljettajille. Next Gen-ohjelmaan on mahdollista hakea Flying Finn Academy valmennusohjelman hakuprosessin kautta tai mukaan voi päästä myös valmennustiimin kutsusta. Tukiohjelmassa mukana olevia urheilijoita ei erikseen julkisteta, eikä heillä ole nuorten maajoukkuestatusta. Ohjelma antaa tukea valmentautumiseen sekä tulevien askeleiden suunnitteluun urheilijoille sekä heidän taustaryhmälleen.

 

Hakuohjeet Flying Finn Academy valmennusohjelmaan kaudelle 2024 julkistetaan joulukuun aikana. Samassa yhteydessä on lisää tietoa myös Flying Finn Next Generation-tukiohjelmasta.

 

Yhteystiedot

Tuomo Nikkola

valmennuspäällikkö

Design Mainostoimisto Ajaton Oy