Flying Finn kartingvalmennusleirit jatkuvat

1.5.2021

« Takaisin

Ensimmäinen Flying Finn kartingvalmennusleiri järjestettiin Helsingin Kartingradalla ja se sai kiitosta sekä osallistujilta että huoltajilta. Kaksipäiväinen leiri oli jaettu pienten runkojen ja isojen runkojen osalta eri päiville, joiden ohjelma piti sisällään erilaisia auton käsittelyharjoituksia ja runsaasti ajamista.

 

Seuraavat Flying Finn kartingvalmennusleirit järjestetään Vihdin Kartingradalla 19.–20.5. ja Kart in Club Vantaan radalla 2.–3.6. Tässä tiedot leirien osalta:

 

Leiri 2. Vihti (Auton käsittely sekä radan ja renkaiden hyödyntäminen)

Leirin hinta 150 €/kuljettaja (sisältää ratamaksun) 

19.5.2021 klo 9–18

R95 Raket, Raket Micro, Rotax Micro Max, Rotax Mini Max & Mini 60

20.5.2021 klo 9–18 

X30 jun, X30 sen, OKj, OK, Rotax jun, Rotax Sen

Radan & Renkaan käyttö 

-Ajolinjojen läpikäynti (vaihtoehdot ja vaikutus) 

-Kanttareiden käyttö

-Pidon hallinta

Ilmoittautuminen leirille päättyy ke 12.5.

 

 

Leiri 3. Vantaa SM-kilpailun valmistava leiri  

Leirin hinta 150 €/kuljettaja (sisältää ratamaksun) 

2.6.2021 klo 9–17 Mini 60 

3.6.2021 klo 9–17 OKJ, OK 

-Ohitusharjoitukset

-Aika-ajosimulaatio

-Lähtöharjoitukset

-Kilpailun ensimmäiset kierrokset

Ilmoittautuminen leirille päättyy ke 26.5.

 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen kuljettajan ja huoltajan lisenssinumerot yhteystietoineen sekä laskutusosoite. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin järjestäminen edellyttää vähintään kahdeksan ilmoittautunutta kuljettajaa. 

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen: jm.pajuranta@autourheilu.fi

Kaikkien leiritysten osalta seuraamme jatkuvasti niin valtakunnallisia kuin alueellisia rajoituksia ja ohjeistuksia Covid-19 aiheeseen liittyen. Leirien siirrot ja peruutukset ovat mahdollisia tilanteen niin vaatiessa, jolloin kyseisessä tilanteessa maksettu leirimaksu joko palautetaan tai sen voi käyttää toisen leirin yhteydessä.

 

Muiden leirien osalta tiedotetaan aiheista heti, kun yksityiskohdat varmistuvat. Ajan tasalla oleva tieto Flying Finn-leirityksistä löytyy Flying Finn Academy verkkosivuilta.

 

AKK:n Flying Finn Academy valmennustiimi on suunnitellut järjestävänsä kauden 2021 aikana kaikkiaan viisi Flying Finn kartingvalmennusleiriä. Leirit on jaettu eri luokkien kuljettajille kisojen sekä maalis-huhtikuun vaihteessa tehdyn kyselyn perusteella. Leirien tavoitteena on parantaa kuljettajien ajotekniikkaa sekä kehittää taktista osaamista. Ajoharjoitteiden lisäksi ohjelmassa on teoriaosuuksia, joissa kerrotaan vinkkejä ja pureudutaan ajotekniikkaan. Kouluttajina toimivat Flying Finn Academyn valmentajat sekä mahdollisesti vierailevia kouluttajia.

 

Lisätiedot aiheesta:            

Juuso-Matti Pajuranta 050 431 7144                            

Johan Vilo 040 125 3392    

Design Mainostoimisto Ajaton Oy