Haemme nuorisopäällikköä

19.4.2018

« Takaisin

AKK-Motorsport ry on autourheilun kansallinen lajiliitto, joka toimii autourheilua harrastavien tai edistävien yhteisöjen liittona. Liitto on kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa. AKK:n tarkoituksena on johtaa ja valvoa Suomen autourheilua, edistää vastuullista autourheilutoimintaa ja sen hyväksyttävyyttä ja arvostusta yhteiskunnassa. Liitto koostuu noin 310 jäsenseurasta ja se hallinnoi kaikkiaan kuuttatoista eri autourheilulajia. AKK-Motorsportin ja sen omistaman markkinointiyhtiö AKK Sports Oy:n yhteiset toimitilat sijaitsevat Vantaalla.

 

Haemme lajiliittoon

Nuorisopäällikköä

Nuorisopäällikön vastuualueena on liiton nuorisotoiminta. Työskentelet myös kartingin ja muiden nuorisolajien organisaatioissa. Tehtäviin kuuluu autourheiluseurojen nuorisotoiminnan tukeminen, kouluyhteistyö ja kouluille suunnatut toimenpiteet sekä liiton nuoriso-ohjelmien, kuten Flying Finn -ohjelman toteutus ja kehittäminen.  Tehtäviin kuuluu myös valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen kehittäminen ja organisointi seuratoimijoille yhteistyössä liiton valmennuspäällikön kanssa sekä nuorten kilpailujärjestelmien kehittäminen yhteistyössä lajien ja valmennuksen organisaatioiden kanssa. Nuorisopäällikkö raportoi liiton pääsihteerille.

 

Odotamme Sinulta

Lasten ja nuorten urheilun tuntemusta sekä toimenkuvan mukaista koulutusta ja kokemusta. Katsomme autourheilu-, erityisesti karting-kokemuksen eduksi. Odotamme aktiivista otetta, kehitysvalmiutta ja palvelualttiutta. Tehtävä edellyttää myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja operatiivista kykyä kehittää sekä valvoa nuorisotoiminnan kokonaisuutta yli lajirajojen. Edellytämme hyvää viestintä- ja esiintymistaitoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työtehtäviin kuuluu jonkin verran myös ilta ja viikonlopputöitä esim. koulutusten, leirien ja tapahtumien parissa. Eduksi katsotaan myös hyvä englanninkielen taito.

 

Tarjoamme Sinulle

Vastuullisen, haastavan ja innostavan työn kansallisen ja kansainvälisen autourheilun ytimessä.
Ympäriltäsi löytyvät ajanmukaiset työskentelyvälineet, nuorekas, osaava ja dynaaminen työyhteisö sekä viihtyisät toimitilat Vantaalla. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut.

 

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Tatu Lehmuskallio, 0400 414860, tatu.lehmuskallio@autourheilu.fi ja pääsihteeri Anssi Kannas 050 300 1244, anssi.kannas@autourheilu.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi hyvine perusteluineen ja palkkatoivomuksineen 4.5.2018 mennessä osoitteeseen anssi.kannas@autourheilu.fi.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy