Haetaan tuomariston puheenjohtajia, tuomareita, tuomariston sihteereitä ja kilpailutapahtumien johtajia rallicrossiin ja crosskarttiin

13.11.2023

« Takaisin

​Rallicross/crosskartin lajiryhmä hakee vankan laji- ja sääntötuntemuksen omaavia henkilöitä toimimaan kausilla 2024-2025 tuomariston puheenjohtajan, tuomarin, tuomariston sihteerin tai kilpailutapahtumien johtajan tehtävissä.

Näihin tehtäviin valittavista henkilöistä on tarkoitus heille järjestettävän koulutuksen jälkeen lajiryhmän toimesta valita SM-sarjaan kyseisissä tehtävissä toimivat henkilöt sekä tuomariston puheenjohtajat kansallisen tason kilpailuihin.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan rallicrossissa ja crosskartissa edellä mainituissa tehtävissä ja sitä kautta olemaan mukana lajien kehittämisessä myös tulevaisuudessa lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen 3.12.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mia.vihavainen@autourheilu.fi.

Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee ilmetä perustietojen lisäksi oma lajikokemus (toimitsija/kilpailija). Hakijalla tulee olla voimassa oleva nopeuden päätoimitsijalisenssi sekä vankka laji- ja sääntötuntemus. Lisäksi toivottavaa on ja hakijan eduksi katsotaan hyvät IT-taidot, kielitaito ja aiempi kokemus ko. tehtävässä toimimisesta missä tahansa autourheilulajissa. Mainitsethan hakemuksessasi tehtävän, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Myös aiemmin kyseisissä toimenkuvissa toimineiden henkilöiden tulee lähettää vapaamuotoinen hakemus lajipäällikölle, mikäli toimiminen vastaavissa tehtävissä kiinnostaa myös tulevaisuudessa.

Hakemustensa perusteella valituille henkilöille järjestetään koulutusviikonloppu 3.-4.2.2024, johon he ovat velvoitettuja osallistumaan. Koulutuksen tarkempi paikka ilmoitetaan suoraan valituille henkilöille. Koulutuksen kustannuksista (majoitus ja ruuat) vastaa AKK, mutta matkakustannuksista vastaavat koulutettavat itse.

Alkuperäinen julkaisuajankohta 4.10.2023.

Yhteystiedot

Mia Vihavainen

Lajivastaava

050 528 3022

mia.vihavainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy