Haetaan yhteistyökumppaneita Crosskart Xtrem ja Xtrem Junior autojen ECU ohjelmointiin

8.11.2022

« Takaisin

Haetaan yhteistyökumppaneita Crosskart Xtrem ja Xtrem Junior autojen ECU ohjelmointiin

AKK-Motorsport ry:n alaisissa Crosskart kilpailuissa Xtrem -luokissa on 1.1.2022 jälkeen ollut pakollista käyttää alkuperäistä moottorin ohjausyksikköä, joka on ohjelmoitu Woolich Racing Tuned software -ohjelmalla. Ohjausyksikön tulee olla suljettu ns. “tuner lock” koodilla.

AKK on myöntänyt hakemuksesta toimiluvan ohjelmoinnin suorittamiseksi yrityksille. Vain AKK:n hyväksymillä yrityksillä on oikeus ohjelmoida ja lukita ohjelma. Luvan saaneen yrityksen tulee antaa asiakkaalleen todistus tekemästään työstä ja raportoida kaikki tekemänsä ohjelmoinnit AKK:lle.

AKK:lla on oikeus tarkistaa yrityksen suorittamat ohjelmoinnit. Tätä varten yrityksen tulee luovuttaa lukitukseen käytetty salasana AKK:n pääkatsastajan käyttöön. AKK:lla on oikeus myös käyttää asiantuntijoita apunaan tarkastuksen suorittamiseksi.

Alueellisen kattavuuden parantamiseksi AKK etsii uusia yhteistyökumppaneita ECU ohjelmointiin.

Yrityksen tulee lähettää vapaamuotoinen hakemuksensa 30.11.2022 mennessä osoitteeseen iiro.palmi@autourheilu.fi

Myös nykyisiltä yhteistyökumppaneilta pyydetään vahvistus halukkuudesta jatkaa hyväksyttynä ohjelmointiyrityksenä kyseiseen päivämäärään mennessä.

Hyväksytyt yritykset kutsutaan yhteiseen neuvottelutilaisuuteen mahdollisimman pian hyväksynnän jälkeen. Tilaisuudessa keskustellaan menneestä kaudesta ja sovitaan yhteisesti toimintamallista tulevalle Crosskart kaudelle.

Lisätietoja antaa tekniikan lajipäällikkö Iiro Palmi, iiro.palmi@autourheilu.fi sekä katsastuksen tekninen avustaja Ari-Pekka Forsberg, aripekkaforsberg@gmail.com

Design Mainostoimisto Ajaton Oy