Hallituksen kuulumisia - KITI-kehityshanke etenee

25.4.2024

« Takaisin

Hallituksen tiivis Teams-kokous käsitteli muun muassa KITI-kehityshankkeen edistymistä. Päivitystyö etenee ja odotamme Kitiotteen uuden version julkaisua lähiaikoina. Tämä vahvistaa hankkeen etenevän ja tulevan näkyväksi myös käyttäjille.


Muut ajankohtaiset asiat

Yksi AKK:n vanhimmista jäsenseuroista, 500 kerho, on ilmoittanut toimintansa päättymisestä ja eroavansa jäsenyydestä vuoden 2024 lopussa. Hallitus vahvisti eroilmoituksen ja 500 kerhon jäsenyys AKK:hon päättyy 31.12.2024.

AKK on aktiivisesti tiedottanut liikennevakuutuslakiuudistuksesta, joka tulee viivästymään alkuperäisestä aikataulustaan (1.5.2024). AKK järjestää keskiviikkona 22.5.2024 kaikille avoimen webinaarin Teamsin välityksellä, jossa kuullaan lain valmistelevaan työryhmään osallistunutta Sosiaali- ja terveysministeriön hallitussihteeri Noora Silmosta. Tilaisuudessa Pohjolan vakuutusedustaja esittelee autourheiluun liittyviä vakuutuksia ja niiden saatavia lisäturvia. Tämä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada ajankohtaista tietoa liikennevakuutuslakiuudistuksesta sekä vakuutusmuutoksista.

AKK-Motorsport ry:n hallitus on vahvistanut Jokamiesluokan lajiryhmän esityksen ja valinnut Ähtärin UA:n järjestämään Jokkiksen talvimestaruuden kaudella 2025.

Vetoomusoikeuden täydentämiseksi on valittu asianajaja Kari Kuusisto vetoomusoikeuden jäseneksi toimikaudelle 2024. Hänen kokemuksensa ja osaamisensa tuovat arvokasta panosta vetoomusprosessiin ja sen oikeudenmukaiseen toteuttamiseen. Hallitus nimittää vetoomusoikeuden jäsenet vuosittain. Täydennyksen myötä AKK:n vetoomusoikeuden jäsenet 2024 ovat Jaakko Hietala (pj), Risto Tuori, Jarno Sulasalmi ja Kari Kuusisto.

Seuraathan tarkemmin päivityksiä ja lisätietoja AKK:n verkkosivuilta ja sosiaalisesta mediasta. 

Yhteystiedot

Katja Lindman

Viestintäpäällikkö

044 7360 325

katja.lindman@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy