Jäärata SM Ikaalisen osakilpailu peruttu

2.2.2017

« Takaisin

Ikaalisissa 11.2.2017 ajettavaksi suunniteltu Jääradan 2.SM-osakilpailu joudutaan perumaan.

Leudot kosteat ilmat madaltivat rataa reunustavat penkat olemattomiin ja valmiiksi hapero jäänpinta haurastui entisestään.


Tulevalle viikolle ennusteet povaavat pientä pakkasta, mutta sen ei uskota riittävän SM-tasoisten olosuhteiden luomiseen. Radan raju pooriutuminen ja lumettomuus eivät takaa kilpailun järjestämistä turvallisesti.

Kilpailun ajankohdan siirtämistä helmikuun lopulle myös harkittiin, mutta järjestävä seura Tullan Urheiluautoilijat ei pysty kyseisenä ajankohtana enää henkilöitä irroittamaan maaliskuussa järjestettävän Kuhmoisten Sora -rallin valmisteluista.

Tullan UA 
Tiedottaja
Jani Seppälä
0443308710
sivuluisumeister@gmail.com
Ikaalinen Jäärata-SM facebook

 

Jalasjärven ja Ikaalisen kilpailuja kun ei pystytä järjestämään on jäljellä Paltamon 18.2. ja Kuusamon 18.3. osakilpailut.
Sarjan ensimmäiseksi osakilpailuksi muuttuu Paltamon MK/UA:n 18.2. järjestämä osakilpailu ja luokkien SM arvot määritellään siis Paltamossa.
Lisäksi tarkennetaan, että ensimmäisessä alkuerässä ei tarvitse olla 10 kilpailijaa samassa lähdössä, vaan riittää, että kunhan SM sarjassa mukana olevia kilpailijoita on osallistunut ensimmäiseen alkuerään 10 kilpailijaa, niin se riittää tuon SM arvon saamiseksi.

 

Lisätiedot:

Timo Lampinen 040-8470155 timo.lampinen@autourheilu.fi 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy