Jarmo Mahonen valittu AKK-Motorsport ry:n puheenjohtajaksi kaudelle 2024-2025

2.12.2023

« Takaisin

Puheenjohtaja Jarmo Mahonen. Kuva: Petro Piilo/AKK.

 

AKK-Motorsport ry:n sääntömääräinen liittokokous pidettiin tänään 2.12.2023 Turussa. 

AKK-Motorsport ry:n puheenjohtajaksi kaudelle 2024-2025 valittiin Jarmo Mahonen. Mahonen on myös meneillään olevan liittovaltuustokauden puheenjohtaja.

Puheenjohtaja valittiin kolmesta ehdolla olleesta henkilöstä äänestämällä. Ehdokkaat olivat Mikko Korpela, Jarmo Mahonen ja Jukka Westerback. Puheenjohtajaksi valittu Jarmo Mahonen sai 119 ääntä. Yhteensä ääniä annettiin 245.  

”Äänestys kuuluu demokratiaan ja tänään oli jännittävät vaalit. Olen onnellinen tästä tuloksesta. Tämä tulee olemaan minun viimeinen kertani, kun asetun ehdolle. Pyrin tekemään parhaani, että sitten kun on kahden vuoden päästä uuden puheenjohtajan valinnan aika, niin silloin meillä on olemassa juna, jonka kyytiin on hyvä hypätä”, juuri puheenjohtajaksi valittu Mahonen kommentoi.

Puheenjohtajan valinnan jälkeen liittokouksessa valittiin AKK-Motorsport ry:n liittovaltuuston jäsenet sekä varajäsenet alueittain kaudelle 2024-2025. Yhteensä valittiin 26 edustajaa ja 16 varajäsentä. Liitteenä olevasta tiedostosta näet valitut jäsenet ja varajäsenet.

Kokouksessa käsiteltiin myös hallituksen selostus liiton toiminnasta ja taloudenhoidosta edelliseltä liittokokouskaudelta 2022-2023, esiteltiin liiton toiminnan ja talouden suuntaviivat alkavalle liittokokouskaudelle 2024-2025 sekä päätettiin liittovaltuuston jäsenille maksettavista palkkioista. Lisäksi kokouksessa päätettiin myös Raul Falin rahaston purkamisesta ja varojen ohjaamisesta uuteen Flying Finn -rahastoon.

Kokouksen puheenjohtajana toimi valtion Liikuntaneuvoston puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Heinonen.

Yhteystiedot

Anssi Kannas

Pääsihteeri

050 300 1244

anssi.kannas@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy