Jäsenmaksukausi 2024 on avattu – valitse laskutustapa KITI-järjestelmässä

9.11.2023

« Takaisin

Seurojen on nyt mahdollista päivittää jäsentyyppiensä hinnat KITI-järjestelmään ja antaa Liitolle laskutuslupa seuran jäsenmaksulaskujen luomiseen.

Seurat, joiden jäsenmaksulaskut kaudelle 2024 on luotu, löytyvät listattuna täältä.

LASKUTUSTAVAN VALINTA KITI-JÄRJESTELMÄSSÄ

KITI-järjestelmään on luotu valintaikkuna, joka pyytää valitsemaan laskutustavan seuraavan KITI:in kirjautumisen yhteydessä. Valintaa on mahdollista muokata KITI:n omissa tiedoissa. Mikäli laskutustapaa muokataan sen jälkeen, kun seuran jäsenmaksulaskut kaudelle 2024 on luotu ja lähetetty, tulee valinta voimaan seuraavalle jäsenmaksukaudelle. 

Samassa valintaikkunassa KITI pyytää tarkistamaan järjestelmään ilmoitetun puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Yhteystietojen päivitys on mahdollista suoraan valintaikkunassa.


Valittavat laskutustavat:

Maksan KITI-järjestelmässä: Kun jäsenmaksulasku kaudelle 2024 on maksettavissa, näkyy kohdassa Omat tiedot → Perustiedot-sivun Jäsenyydet-osion alla sininen Maksa jäsenmaksu-linkki, jota klikkaamalla pääset suoraan verkkomaksupalveluun. Jäsenmaksu kirjautuu KITI:in välittömästi, kun se maksetaan KITI:ssä verkkomaksuna. Ohjevideo jäsenmaksun maksamisesta verkkomaksuna KITI-järjestelmässä löytyy täältä.

Jäsenmaksulasku löytyy tulostettavana tiedostona Omat tiedot → Perustiedot-sivun Maksuhistoria välilehdeltä.

Sähköpostilasku: Jäsenmaksulasku lähetetään KITI-järjestelmässä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Jäsenmaksun maksaminen on mahdollista myös KITI-järjestelmän verkkomaksupalvelussa. Mikäli maksat jäsenmaksulaskusi laskun tiedoilla verkkopankissasi, maksun rekisteröitymiseen KITI:in kuluu pankista riippuen 2-4 pankkipäivää. Sähköpostilaskun valinneet voivat maksaa jäsenmaksun myös suoraan KITI-järjestelmän verkkomaksupalvelussa.

Paperilasku: Paperiset jäsenmaksulaskut lähetetään aikaisintaan tammikuun lopussa. Ennen tätä lähetystä muodostettujen jäsenmaksulaskujen maksaminen on mahdollista myös KITIssä ilman laskutuslisää paperisten laskujen lähetykseen asti. Huomioittehan, että paperisena lähetettävään jäsenmaksulaskuun lisätään 5 euron laskutuslisä nousseiden postituskulujen vuoksi. Mikäli olette valinneet laskutustavaksi paperilaskun, tammikuun lopussa tapahtuvan paperilaskujen luomisen jälkeen ei ole enää mahdollista maksaa jäsenmaksulaskua ilman laskutuslisää KITI-järjestelmän verkkomaksupalvelussa. 

Yhteystiedot

Jenni Kuisma

Jenni Kuisma

Seurapalvelusihteeri

050 361 6456

jenni.kuisma@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy