Jäsenmaksulaskutus 2020 | Salli sähköpostilaskutus tai maksa verkkomaksuna

19.11.2019

« Takaisin

Kauden 2020 jäsenmaksulaskutus on alkanut. Postin lakosta johtuen emme toistaiseksi lähetä paperilaskuja, vaan ohjeistamme kaksi muuta tapaa jäsenmaksulaskujen maksamiseen. Muistathan, että maksettu seuran jäsenyys on edellytys kilpailijalisenssin ostamiseen. 

Seuralistauksesta näet ne seurat, joiden jäsenmaksulaskut on lähetetty. Seuralistaukseen pääset tästä.

1.SÄHKÖPOSTILASKUTUS
 

Sähköpostilaskutus sallitaan KITI:ssä kohdassa OMAT TIEDOT → PERUSTIEDOT → TIEDOT
TIEDOT-välilehdellä paina painiketta Muokkaa ja laita täppä yhteystietojen alla olevaan Salli sähköpostilaskutus -kenttään.

Tarkista samalla, että sähköpostiosoite-kentässä on toimiva sähköpostiosoite ja paina Tallenna. Sallimalla sähköpostilaskutuksen, saat jäsenmaksulaskun KITI:ssä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Huomioithan laskun tiedoilla maksaessasi, että maksat laskun laskussa näkyvälle AKK-Motorsport ry:n tilille ja käytät laskussa näkyvää viitenumeroa. Mikäli lasku maksetaan ilman viitenumeroa, ei maksu kirjaudu KITI:n ja maksu jää KITI:ssä avoimeksi.


2. MAKSA JÄSENMAKSU VERKKOMAKSUNA KITI:SSÄ

Kauden 2020 jäsenmaksun voit maksaa KITI-järjestelmässä verkkomaksuna Osuuspankin, Danske Bankin, Nordean, Aktian, POP Pankin ja Säästöpankin kautta.
Kun jäsenmaksulasku kaudelle 2020 on maksettavissa, näkyy kohdassa OMAT TIEDOT → PERUSTIEDOT  otsikon Jäsenyys alla sininen Maksa jäsenmaksu-linkki. Jäsenmaksu kirjautuu KITI:n välittömästi, kun se maksetaan KITI:stä verkkomaksuna. 
 

Yhteystiedot

Jenni Kuisma

Jenni Kuisma

Seurapalvelusihteeri

050 361 6456

jenni.kuisma@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy