Kartingin tapahtumia kaudella 2023 - Karting SM testi- & mediapäivä ja lajipäivät

21.2.2023

« Takaisin

Karting SM-sarja järjestää kilpailijoille ja huoltajille testi-, koulutus- ja mediapäivän ennen kauden alkua. Lisäksi SM-kilpailun järjestäjät kokoontuvat erillisessä sarjan koulutus- ja suunnitelupäivällä. Lajipäivät järjestetään syksyllä.


1) SM-Kilpailunjärjestäjien koulutus- ja keskustelupäivä järjestetään lauantaina 18.03.2023 klo 9-18 Helsingissä Kart in Clubilla.
Jokaiselta SM-kilpailun järjestäjäseuralta pyydetään kaksi osallistujaa. Tapahtuma sisältää kahvittelut ja ruokailut. Päivän ohjelma suunnitellaan SM-kilpailujärjestäjien, lajipäällikön ja lajiryhmän puheenjohtahan kanssa yhdessä.
Seuroja pyydetään ilmoittamaan osallistujat suoraan Sami Lappalaiselle, sami.lappalainen@finndrive.com.

2) Karting SM-sarjan kilpailijoille, huoltajille ja taustajoukoille tarkoitettu koulutus-, testi-, ja mediapäivä järjestetään lauantaina 06.05.2023 Vantaan kartingradalla. Päivän aikana käydään läpi tärkeitä SM-sarjan toimintatapoja sekä sääntöjä. Lisäksi päivän aikana tehdään sarjan mediamateriaalia ja ajetaan virallinen testipäivä. Päivän aikana on myös mahdollisesti lähtöharjoituksia. Tarkempi ohjelma, lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät Vantaan Kartingradan sivuilta (Vauhtikauppa.fi) TÄÄLTÄ.

3) Kartingin lajipäivät järjestetään 07.10.2023 Tampereen seudulla. Ilmoittautumiset, tarkempi paikka ja kellonaika ilmoitetaan loppukesästä.

 

AKK/ karting

Lisätietoja:
Sami Lappalainen, sami.lappalainen@finndrive.com.
Henri Karjalainen, p. 050 546 0500, henri.karjalainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy