Katja Lindman on nimitetty AKK-Motorsport ry:n viestintäpäälliköksi

8.1.2024

« Takaisin

Katja Lindman

Katja Lindman on nimitetty AKK-Motorsport ry:n viestintäpäälliköksi 15.1.2024 alkaen. Lindman tuo mukanaan laajan kokemuksen ja osaamisen viestinnän alalta. Hän vastaa AKK:n viestintästrategiasta, sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja niiden kehittämisestä sekä brändinhallinnasta.

"Toivotamme Katja Lindmanin lämpimästi tervetulleeksi AKK-Motorsport ry:n viestintäpäälliköksi. Katjan vahva kokemus viestinnästä on erinomainen lisä organisaatiollemme. Hänen nimityksensä on tärkeä askel kohti entistä laajempaa viestintää ja brändinrakennusta AKK:ssa”, toteaa AKK-Motorsport ry:n pääsihteeri Anssi Kannas.

Katja Lindmanilla on pitkä ura media-alalla markkinoinnin ja viestinnän parissa. Hän on työskennellyt aiemmin Mediakonsernin Keskisuomalaisessa Brand Managerina ja toiminut mm. mediamyynnin johtoryhmän jäsenenä. Lindman on suorittanut alemman korkeakoulututkinnon markkinoinnissa ja tiedottajan tutkinnon Rastor Instituutissa. Lisäksi hän opiskelee Jyväskylän avoimessa yliopistossa viestinnän johtamista.

”Autourheilu on aina kiinnostanut, ja olen enemmän kuin innoissani siitä, että saan tuoda oman panokseni AKK:n viestintään. Uskon vahvasti siihen, että avoin ja vaikuttava viestintä sekä brändihallinta ovat avainasemassa autourheilun aseman vahvistamisessa ja yhteisöllisyyden edistämisessä." 

AKK-Motorsport ry

Yhteystiedot

Anssi Kannas

Pääsihteeri

050 300 1244

anssi.kannas@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy