Kilpa-autojen kuntokatsastuskoulutusta joulukuussa

2.11.2016

« Takaisin

HAKU KILPA-AUTOJEN KUNTOKATSASTAJAKSI

Kutsumme Teidät kilpa-autojen katsastajien koulutustilaisuuteen Teille parhaiten sopivana ajankohtana.

Pääsääntöisesti kutsu koskee jo kuntokatsastajana toimivia katsastajia, mutta tarveharkinnan perusteella myös uusia katsastajia otetaan mukaan toimesta luopuneiden tilalle. Lähettäkää lyhyt vapaamuotoinen hakemus, jossa mainittuna mahdollinen autourheilukokemus sekä tulevan kuntokatsastusaseman sijainti.

Ensimmäinen koulutus järjestetään keskiviikkona 7.12.2016 ABC Riihimäki kokoustilassa, osoite Kinturintie 2, 11120 Riihimäki. Toinen koulutus järjestetään keskiviikkona 14.12.2016 ABC Hirvaskangas kokoustilassa, osoite Suonenjoentie 10, 44250 Koivisto ja kolmas koulutus torstaina 15.12.2016 ABC Tupos koulutustilassa, osoite Tuposkorva 1, 91910 Tupos (Liminka). Varaamme oikeuden yhdistää tilaisuuksia, jos johonkin tilaisuuteen ei saada tarpeeksi osallistujia. Tämä varmistetaan kaikille ilmoittautuneille.

Kouluttajana toimii AKK:n tekniikan lajipäällikkö Iiro Palmi.

Koulutus maksaa 90€/osallistuja, sisältäen koulutusmateriaalin, ruoan seisovasta pöydästä ja aamupäivä- ja iltapäiväkahvit linjastolta. Ilmoitathan mahdollisista erikoisruokavalioista etukäteen.

Koulutus on pakollista joka toinen vuosi kilpa-autokatsastus toiminnan jatkamiselle.

Ilmoittautumiset mieluiten sähköpostilla 01.12.16 klo 16 mennessä, Iiro Palmi, iiro.palmi@autourheilu.fi, 050-347 5177. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava myös laskutustiedot / osoite.

Toivomme ilmoittautumisten jakautuvan mahdollisimman tasaisesti eri tilaisuuksien välillä, mutta toki koulutustilaisuudeksi voi valita sen, minkä päivä on sopivin.

Jos et voi tai halua enää jatkaa ralliautokatsastajana, pyydän ilmoittamaan siitä minulle sähköpostitse, niin emme enää vaivaa turhaan.

 

TERVETULOA!

AKK-Motorsport ry

Iiro Palmi

Tekniikan lajipäällikkö

Design Mainostoimisto Ajaton Oy