KITI-järjestelmä uudistuu 2024 aikana – uudet ominaisuudet ja parannukset käyttöön asteittain

29.4.2024

« Takaisin

KITI eli kilpailutietojärjestelmä uusiutuu asteittain vuoden 2024 aikana. Uusi KITI-järjestelmä on asiakaslähtöisempi ja helppokäyttöisempi sekä vastaa nykypäivän digitaalisiin vaatimuksiin.


klikkaa kuvaa ja avaa uusi KITI.

Suora linkki https://kiti.autourheilu.fi/ 

Näin lisäät KITI:n mobiililaitteellesi, tästä ohjeet

Uudistuksen myötä järjestelmän käyttö on sujuvampaa - jäsenet ja seurat löytävät tarvitsemansa tiedot helpommin ja esimerkiksi käyttäjäroolin vaihtaminen onnistuu helposti. Lisäksi järjestelmä on suunniteltu vastaamaan nykyajan digimuutokseen tarjoamalla visuaalisesti selkeän käyttöliittymän, joka on helposti käytettävissä myös mobiililaitteilla.

KITI-projektin projektivastaava Juho Ketonen sanoo odottavansa uudistusta jo innolla: "projekti on mittava ja uudistettavia kohtia ja siihen liittyvää määrittelyä on tehty paljon, mutta hyvää kannattaa odottaa. Uusi KITI-järjestelmä paitsi näyttää nykyaikaiselta ja tyylikkäältä, niin käyttäminen on helppoa ja järjestelmä on tehty asiakaslähtöiseksi eri käyttäjät huomioiden."

Siirtymä uuteen järjestelmään asteittain
KITI-uudistus toteutetaan asteittain. Ensimmäinen uuden KITI:n tuotejulkaisu, Jäsennäkymä, jossa jäsenet voivat tarkastella omia tietojaan, on vastikään julkaistu. Julkaisuja tehdään pala kerrallaan, jotta siirtymä vanhasta uuteen on mahdollisimman hallittu.

KITI-projektiryhmässä alusta lähtien mukana ollut pääsihteeri Anssi Kannas uskoo uudistuksen olevan odotettu myös jäsenien ja seurojen keskuudessa: "Kun KITI-projekti saadaan vietyä lopullisesti maaliin ja täysin uusittu KITI-järjestelmä on käytössä, niin uudistus otetaan varmasti ilolla vastaan kentällä. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja tuo myös uusia ominaisuuksia käyttäjille."

Nykyinen KITI toimii normaalisti uuden järjestelmän rinnalla siihen asti, kunnes uusi KITI-järjestelmä on täysin valmis.

Yhteystiedot

Anssi Kannas

Pääsihteeri

050 300 1244

anssi.kannas@autourheilu.fi

Juho Ketonen

Lajipäällikkö

050 5665577

juho.ketonen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy