Korjaus Rallicross sääntötiedotteeseen

27.11.2023

« Takaisin

Rallicrossin keskeisimpien sääntömuutosten tiedotteessa, julkaistu 23.11.2023, oli valitettava virhe koskien rallicrossin lajisääntöjen mukaista luokkajakoa. Virhe johtui väärästä liitetiedostosta, jossa kohdan 7.1 "Rallicross luokkajako ja ikärajat" muotoilussa oli virheitä. Pääluokkien listassa on ollut virheellisesti kohta ”2. Avoin luokka”.  Kohdan oikea muotoilu on seuraava;

"2. SRC
Luokkaan kuuluvat vain SRC-luokan tekniikkasäännön mukaiset autot."

Olemme pahoillamme virheellisen sisältökohdan aiheuttamasta hämmennyksestä. Tiedote on julkaistu korjattuna liiton www-sivuille.

 

SM sarjaan lisäksi uusi Open luokka ja Open 2WD ryhmä

Kokonaan uutena ryhmänä rallicrossin kansallisille kaksivetoautoille on muodostettu Open 2WD ryhmä. Ryhmä perustuu Nordic X Open ryhmän sääntöihin kuitenkin siten, että kaikki SRC -autot mahtuvat tämän säännön alle. Kaudella 2024 Open 2WD ja SRC ajavat SM sarjassa samoissa lähdöissä.

Open sääntö on valmistunut lajisääntöjen valmistumisen jälkeen ja siksi tämä sääntö ei ole ehtinyt sääntökirjaan. Tämä tekninen sääntö julkaistaan sarjasäännön yhteydessä ja siirretään sääntökirjaan myöhemmin.

Yhteystiedot

Anssi Kannas

Pääsihteeri

050 300 1244

anssi.kannas@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy