Lääkärinlausuntojen, tutustumislisenssilomakkeiden ja matkalaskujen toimitustapa muuttuu

24.11.2022

« Takaisin

Siirrymme tietoturvasyistä käyttämään turvattua SecMail-sähköpostia kaikkien henkilötietoja sisältävien lomakkeiden toimituksissa. Käytännössä tämä koskee lääkärinlausuntoja, tutustumislisenssilomakkeita sekä matkalaskuja. Lääkärinlausuntojen ja tutustumislisenssien lähetys SecMailin kautta on jo toiminnassa ja matkalaskujen lähetys SecMailin kautta alkaa sen jälkeen, kun vuoden 2023 lomake on päivitetty.

 

Ensimmäisellä käyttökerralla SecMailiin luodaan käyttäjätunnus seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Klikattuasi lähetyslinkkiä verkkosivuillamme tai kaavakkeessa, siirryt SecMailin sivustolle, jossa pääset luomaan käyttäjätunnuksen tai kirjautumaan sisään jo olemassa olevilla tunnuksilla. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, laita täppä kohtaan ”Olen täysin uusi SecMail suojatun postin käyttäjä, minulla ei ole käyttäjätunnusta” ja klikkaa Seuraava >>
   
 2. Täydennä pyydetyt tiedot ja luo salasana. Salasanan voi joko arpoa järjestelmän kautta tai määrittää sen itse. Lopuksi klikkaa Seuraava >>. Tämän jälkeen saat tekstivistitse aktivointikoodin.
   
 3. Syötä tekstiviestitse saamasi aktivointikoodi Aktivointikoodi-kenttään ja klikkaa Tallenna.
   
 4. Saat rekisteröitymisen viimeistelyohjeet antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköposti sisältää linkin, jota klikkaamalla viimeistely suoritetaan.
  - Linkkiä klikkaamalla pääset ikkunaan, jossa näet rekisteröitymistietosi. Kirjaa tiedot muistiin ja klikkaa Kirjaudu-painiketta.
  - Jos viestiä ei näy sähköpostisi saapuneet kansiossa, tarkistathan ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Jos syöttämäsi osoite on virheellinen, tulee rekisteröityminen aloittaa alusta.
  - Ilmoittamasi osoitteen ollessa oikein, kannattaa tarkistaa onko viesti on siirtynyt sähköpostissasi esimerkiksi roskapostikansioon.
  - Jos tarkistuksista huolimatta viestiä ei saavu, olethan yhteydessä SecMailiin sähköpostitse osoitteeseen tuki@online.fi tai puhelimitse (014) 4455 155 (arkisin kello 9–16).
   
 5. Rekisteröitymisen viimeistelyn jälkeen saat tekstiviestitse istuntosalasanan, joka tulee syöttää sivustolle Istuntosalasana-kenttään.
   
 6. Seuraavaksi pääset kirjoittamaan turvattua sähköpostiviestiä, johon voit liittää tiedostoja Liitetiedosto >> -painikkeesta.
  - Saat vastaukset lähettämääsi viestiin SecMailin kautta, jolloin saat ilmoituksen saapuneesta viestistä omaan sähköpostiisi

Tarkemmat kuvalliset ohjeet SecMail-palvelun käytöstä löydät yhteystietojen alta.

Klikkaa alla olevaa linkkiä lähettääksesi suojatun viestin:

Lähetä suojattu viesti tästä
 

Yhteystiedot

Jenni Kuisma

Jenni Kuisma

Seurapalvelusihteeri

050 361 6456

jenni.kuisma@autourheilu.fi

Veera Olkinuora

Kirjanpitäjä

040 716 3999

veera.olkinuora@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy