Liiton lajiryhmien hakuprosessi on avattu

25.9.2020

« Takaisin

Haku liiton lajiryhmiin on parhaillaan käynnissä vuosille 2021-2022. Hakuaika suljetaan 8.10.2020. Hakijoiden nimet julkistetaan liiton nettisivuilla ja yleinen kommentointiaika näihin hakemuksiin liittyen on auki 16.10. saakka.

Hakuun julistetaan vuosille 2021-2022 seuraavat lajiryhmät:

autosuunnistus
crosskart
drifting
e-urheilu
historic
karting
off road
pienoisautoilu
rallicross
ralli
rallisprint
rata-ajo
tekniikka

 

Luottamustoimessa edellytetään laaja-alaista lajituntemusta ja aktiivisuutta lajin parissa. Lajiryhmien ohjesäännön mukaisesti henkilö voi osallistua kyseisen ryhmän toimintaan yhtäjaksoisesti korkeintaan kolme kaksivuotiskautta. 

Johtuen tämän vuoden pandemiatilanteesta henkilöt, jotka ovat osallistuneet nykyisten lajiryhmien toimintaan vuodesta 2015 ja eteenpäin ovat oikeutettuja asettumaan ehdolle myös nyt valittaviin lajiryhmiin.

Kokouksia lajiryhmillä on keskimäärin neljä vuodessa.

Mikäli olet halukas työskentelemään autourheilun laji- ja sääntöasioiden parissa ja kehittämään niitä, lähetä allekirjoitettu hakukaavake + vapaamuotoinen hakemus itsestäsi liittoon. Hakemuksesta tulee ilmetä mihin laji- tai työryhmään haetaan, hakijan ikä, siviiliammatti, harrastuneisuus ja muu tausta autourheilun parissa sekä mahdollinen autourheilun toimitsija- ja/tai kilpailijakokemus.

Hakemukset toimitetaan 8.10.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen akk@autourheilu.fi Aiheeksi tulee merkitä ”lajiryhmähaku”.

Tästä voit ladata hakukaavakkeen

Laji- ja työryhmien ohjesääntö

Yhteystiedot

Anssi Kannas

Pääsihteeri

050 300 1244

anssi.kannas@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy