Liiton palvelut lomautusten aikana (päivitetty 8.6.)

8.6.2020

« Takaisin

Liiton jäsenpalvelut ovat toiminnassa lomautusten aikana suurimmalta osin, mutta vaste- ja toimitusajoissa voi olla viivettä. Yhteyshenkilöinä liiton palveluissa toimii kesäkuun aikana pääsihteeri Anssi Kannas ja lajipäällikkö Henrik Frank (yhteystiedot alla).

 

Alle on listattu eri palveluiden toteutus poikkeusaikana. Päivitämme listaa tarpeen mukaan.

 

Katsastuskortit

Katsastuskorttien tilaaminen ja käsittely toimii normaalisti. Pyydetään käyttämään ensisijaisesti nettitilauslomaketta. Katsastuskorttien toimittamisessa voi olla normaalia pidempi viive tänä aikana.

 

Kilpailijalisenssit

Kilpailijalisenssien osto on mahdollista normaalisti KITI-järjestelmässä. Tällä hetkellä liitto ei ole linjannut poikkeuskäytäntöjä esim. lisenssimaksujen osalta mikäli kausi jäisi hyvin lyhyeksi Koronaviruksen takia. Lisenssivakuutus (urheilijan tapaturmavakuutus) on voimassa myös harjoiteltaessa niin ajoharjoittelussa kuin oheis- ja kuntoharjoittelussakin.

 

Kilpailukalenterin siirrot

Kevään peruttujen kilpailujen siirtohakemusten jättäminen on ohjeistettu erikseen tässä tiedotteessa. Kilpailujen siirtohakemukset tai peruutusilmoitukset tulee 1.6. jälkeen toimittaa kaikkien lajien osalta sähköpostitse osoitteella henrik.frank@autourheilu.fi.

 

Kilpailutoiminta

1.6. alkaen kilpailutoimintaa voidaan järjestää kansallisen tason kilpailuina. Liiton hallituksen linjauksen mukaisesti arvokilpailuja ei järjestetä 31.7. saakka. Elokuuta koskevia linjauksia tullaan tekemään sen jälkeen, kun valtiohallinto on antanut linjauksensa elokuun osalta. 

Kilpailulupahakemukset toimitetaan osoitteella luvat@autourheilu.fi.

 

Koulutukset

Koulutuksia ja tutkintoja järjestetään poikkeusaikana ensisijaisesti sähköisinä e-koulutuksina. Koulutuskalenteri ja ilmoittautumiset KITI-järjestelmän kautta.

 

Lajiasiat

Lajiasioissa ja kysymyksissä liiton yhteyshenkilönä toimii lajipäällikkö Henrik Frank kaikkien lajien osalta. Lajiryhmien suorat yhteystiedot löytyvät lajin omilta sivuilta.

 

Luokitustodistukset

Tällä hetkellä luokitustodistuksia ei voi tilata. 

 

Seurojen jäsenmaksutilitykset

Jäsenmaksutilitykset tehdään normaalisti. Seuraava tilitys on alkuperäisen aikataulun mukaisesti huhtikuun lopussa. Toukokuussa tehdään tilitys sekä tarvittavat laskutukset seuroilta. Kesäkuussa ei tehdä tilitystä.

 

Toimitsijalisenssit

Toimitsijalisenssihakemuksia käsitellään normaalisti. Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisenä lisenssit@autourheilu.fi sähköpostiin. Käsittelyajoissa voi olla normaalia pidempi viive tänä aikana.

 

Verkkokauppa

Verkkokauppatilauksia otetaan vastaan normaalisti. Tilausten toimituksessa voi olla normaalia pidempi viive tänä aikana.

Yhteystiedot

Anssi Kannas

Pääsihteeri

050 300 1244

anssi.kannas@autourheilu.fi

Henrik Frank

Lajipäällikkö

040 534 9977

henrik.frank@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy