Kuulumisia liittovaltuuston kevätkokouksesta sekä viestinnän työpajasta

27.4.2024

« Takaisin

AKK-Motorsport ry:n liittovaltuusto kokoontui 27.4.2024 Tampereelle kevätkokoukseen, johon osallistui 24 liittovaltuutettua. Kokouksessa käsiteltiin muun muassa asioita autourheilun vahvemman ja yhteisöllisemmän tulevaisuuden edistämiseksi.


Liittovaltuuston kevätkokouksessa valittiin puheenjohtajaksi yksimielisesti Aulis Ahonen. Ahonen on pitkän linjan autourheilun vaikuttaja ja tuo kokenutta johtajuutta liittovaltuuston toimintaan. Varapuheenjohtajan valinta suoritettiin puolestaan suljetuin lippuäänestyksin. Varapuheenjohtajaksi valikoitui Ari-Pekka Saarinen. Toisena ehdokkaana varapuheenjohtajaksi oli Simo Rantanen. 


Liittovaltuusto hyväksyi vuosikatsauksen vuodelta 2023, joka tarjoaa kattavan yleiskatsauksen liiton toiminnasta ja saavutuksista edelliseltä vuodelta. AKK-Motorsport ry:n pääsihteeri Anssi Kannas päivitti liittovaltuustolle tiekartan toimintasuunnitelman tämän hetken tilanteen. Tiekartassa olevat asiat etenevät suunnitellun mukaisesti. Myös vuoden 2023 tilinpäätös esiteltiin ja käytiin läpi liittovaltuuston kanssa sekä lopuksi hyväksyttiin. 

 

Kokouksessa käytiin läpi myös liittovaltuustojäsen Juha Pensaksen hallitukselle lähettämä kirje. Hallitus ja liiton johto ovat keskustelleet asiasta, ja yhteinen tahtotila on mennä eteenpäin rakentavassa yhteishengessä.


AKK-Motorsport ry:n kevätkokous oli antoisa ja tärkeä askel kohti liiton tulevaisuutta. Keskustelut ja päätökset liiton toimintaan liittyvistä asioista ovat merkittäviä jäsenistön kannalta ja varmistavat, että liitto jatkaa vahvana ja entisestään kehittyvänä autourheilun edistäjänä SuomessaViestinnän työpaja antoi konkreettisia kehityskohteita AKK:n, liiton ja seurojen viestintään

Perjantai-illan ohjelmassa oli AKK:n viestintäpäällikkö Katja Lindmanin järjestämä viestinnän työpaja. Työpajan tavoite oli syventää yhteistyötä viestinnän osalta, edistää avoimuutta ja luoda yhteinen näkemys AKK:n ja alueiden sekä seurojen viestinnästä ja mahdollisista kehityskohteista. Liittovaltuutetut pääsivät osallistumaan illan aikana ryhmätöihin, joissa keskityttiin sisältöjen lisäksi seuraaviin osa-alueisiin: 

Ryhmä 1: Viestinnän kanavat ja välineet
Ryhmä 2: Avoimuus ja vuorovaikutus
Ryhmä 3: Seuraviestintä


Työpajan yhteenveto tulee nähtäväksi myös AKK:n sivuille. 
Viestintäpäällikkö haluaa kiittää kaikkia työpajaan osallistuneita positiivisesta, innostuneesta ja yhteisöllisestä työpajasta!  

Yhteystiedot

Katja Lindman

Viestintäpäällikkö

044 7360 325

katja.lindman@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy