Moottoriurheilu.tv -portaali on avattu

4.2.2016

« Takaisin

Suomen moottoriurheilu samasta osoitteesta

AKK-Motorsport ry ja Suomen Moottoriliitto ry ovat avanneet yhteisen tiedotusportaalin osoitteeseen www.moottoriurheilu.tv.

Moottoriurheilu.tv on aktiivisten moottoriurheilun ystävien kohtauspaikka, josta vauhti ei hetkessä lopu. Kanava tarjoilee web-maailman laajimman kattauksen suomalaista moottoriurheilua. Kansainvälisinä menestyslajeina mukana ovat mm. ralli, Formula 1, MotoGP ja offroad.

Moottoriurheilu.tv julkaisee ainoana mediana Suomessa reaaliaikaista tulospalvelua ja uutisointia kaikista suomalaisista moottoriurheilulajeista. Sivuston kautta voi seurata kaikkea, mitä moottoriurheilussa tapahtuu juuri nyt. Kanavan kautta pääset mukaan paitsi moottoriurheilun vauhdikkaaseen ytimeen, myös sen kiinnostaviin taustoihin ja tekijöihin.

Sivustolta löydät muun muassa:

- Tulospalvelun kaikista AKK:n ja SML:n alaisista SM- ja Suomen Cup -kilpailuista         
- Ennakko-, aika-ajo- ja kilpailutiedotteet kaikista AKK:n ja SML:n alaisista SM- ja Suomen Cup -kilpailuista (kilpailusta ja ajankohdasta riippuen joko yksittäisiä tai yhdistettyjä tiedotteita)              
- Kuvapankin vapaasti julkaistavista kuvista
- Viikoittain medioille lähetettävän uutiskirjeen, jossa kerrotaan viikonlopun moottoriurheilutärpeistä
- Henkilökuvia, haastatteluja ja blogikirjoituksia

Lisäksi sivustolla julkaistaan suomalaiskuljettajien sekä muiden kuin SM- ja Suomen Cup -kilpailuiden omia tiedotteita ja videoita. Portaali sisältää myös uutisfeedin, jonka kautta pääsee lukemaan muiden alan medioiden uutisia.

Moottoriurheilu.tv:n tuotannosta vastaavat tiimeineen moottoriurheilun kokeneet mediaosaajat, Anette Latva-Piikkilä ja Nita Korhonen. Portaalin mainosmyyntiä hoitaa Nostemedia Oy.

 

Tervetuloa Moottoriurheilu.tv:n maailmaan. Klikkaa saitille tästä.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy