Neste Ralli kutsuu talkoisiin

20.6.2019

« Takaisin

Keski-Suomen autourheiluseurat punnertavat tiukasti Suomen suurimman autourheilutapahtuman parissa, kun keskikesän juhla lähestyy. Koulujen alkamisen lähestyminen ja muiden suurtapahtumien päällekkäisyys aiheuttavat pientä sydämentykytystä talkoolaisten rekrytointiin.
 
Neste Ralli on Suomen suurin talkootapahtuma. Elokuun ensimmäisenä viikonvaihteena yli 4000 autourheilijaa, hirvenmetsästäjää, jalkapalloilijaa, marttakerholaista ja muuta ahkeraa talkoolaista kokoontuu puhaltamaan yhteiseen hiileen ja näyttämään miten tehdään maailman paras MM-ralli. Tänä vuonna vaikuttaa siltä, että hiilen hehku voi joltain kantilta olla vielä hieman heikompaa, kun muiden suurtapahtumien vaikutus rekrytointiin näkyy joillain rallialueilla.
 
AKK-Motorsport kutsuukin nyt kaikkia jäsenseurojaan mukaan rallitalkoisiin. Ei tarvitse kerätä kymmenien ihmisten bussiryhmiä (mikä sekään ei toki ole kiellettyä), vaan ihan vaikka 4-5 hengen autolastillinen auttaa jo paljon, kunhan näitä vain kertyy tasaiseen tahtiin eri seuroista.
 
Talkoota on tarjolla erityisesti järjestyksenvalvonnassa, teiden sulkemisessa ja yleisön ohjailussa, mutta muutakin hommaa löytyy, varsinkin jos on tarjolla isompia ryhmiä.
 
Mikäli kiinnostusta löytyy, niin ottakaa yhteyttä kilpailunjohtaja Kai Tarkiaiseen, puh. 040 8466 766 tai projektikoordinaattori Viivi Setälään, puh. 050 330 5212, molempien sähköpostit etunimi.sukunimi(at)autourheilu.fi. Annamme mieluusti lisätietoa tehtävistä, erikoiskokeista ja korvauksista.
 
Hoidetaan suomalaisella autourheilun talkoohengellä tänäkin vuonna Neste Ralli kunnialla maaliin!


Kuva: Ruuhimäen Power Stage, Toni Ollikainen, AKK

Design Mainostoimisto Ajaton Oy